To ξέσπασμα της Νικολέττας Ράλλη:Ήμουν σίγουρη ότι η εκπομπή της Ελεονώρας δεν θα πήγαινε καλά…

18:18 25/11/2012 - Πηγή: TVNea
Η Νικολέττα Ράλλη ξεσπά σα χείμαρρος μιλώντας στη Σοφία Χουντάση και στο People της εφημερίδας Πρώτο Θέμα. Μιλάει έξω από τα δόντια για το κόψιμο της εκπομπής της, την Ελεονώρα Μελέτη, τα αρνητικά δημοσιεύματα και παραδέχεται ότι δεν ξεχνά το πως την “αποχαιρέτησαν” στο Star.
Η
περσινή χρονιά συνοψίζεται σε μια μόνο λέξη: χαμός! Όλα ήταν διαφορετικά απ’ ότι τα περίμενα. Ήμουν ένα παιδί του Mad Tv και πήγα στο Star και σε μια εκπομπή που δεν είχε καμία σχέση με όσα έκανα μέχρι τότε. Όταν μιλήσαμε με τους υπεύθυνους του καναλιού αποφασίσαμε να κάνουμε μια εκπομπή σαν της Μπήλιως Τσουκαλά, δηλαδή πολιτιστική και ψυχαγωγική, αλλά προσαρμοσμένη στο νεανικό κοινό του Star. Αν έβλεπες την εκπομπή στην αρχή δεν ήταν κουτσομπολίστικη. Δυστυχώς έγινε στην πορεία…
Θεωρείς δίκαιο ότι έκοψαν την εκπομπή στη μέση της σεζόν;
Όχι, βέβαια.
Τα νούμερα της “Μεσημεριανής Μελέτης” θεωρείς ότι δικαίωσαν την επιλογή του καναλιού;
Δεν το είδα έτσι και δεν με ενδιαφέρει. Ωστόσο, ήμουν σίγουρη ότι η εκπομπή της Ελεονώρας δεν θα πήγαινε καλά. Δεν είναι θέμα παρουσιαστή αλλά θεματολογίας. Δεν μπορεί εν έτει 2012 με όλα αυτά τα άσχημα γεγονότα που συμβαίνουν στην Ελλάδα να κάνεις κουτσομπολιό. Δεν επιτρέπεται. Το αγαπώ το κουτσομπολιό, το κάνω με τις φίλες μου, με χαλαρώνει αλλά δεν θα το έκανα έτσι.
Ποιες είναι οι σχέσεις σου με την Ελεονώρα; Είδες αλλαγές στην εκπομπή της;
Με την Ελεονώρα δεν είχα ποτέ κάποια ιδιαίτερη σχέση. Όσο για την εκπομπή της δεν την έχω δει ποτέ διότι φαντάζομαι ότι είναι μια απ΄τα ίδια. Ίσως σε κάποια άλλη χρονική περίοδο εκπομπές σαν τη δική της να έχουν ξανά τηλεθέαση.

Πόσο δύσκολο ήταν να έχεις αντίπαλο την Ελένη Μενεγάκη;
Στην αρχή δεν με πείραξε, γιατί δεν είχα καταλάβει ακόμα τι σημαίνει τηλεθέαση, εμπορικό τμήμα και διαφήμιση. Πήγαινα στο Mad, κάναμε την πλάκα μας και μετά πηγαίναμε σπίτι μας. Δεν το σκέφτηκα ανταγωνιστικά. Την αγαπώ την τηλεόραση και ως τηλεθεάτρια θέλω να έχω επιλογές και να βλέπω διαφορετικά προγράμματα.
Πότε και πως σου ανακοινώθηκε ότι κόβεται η εκπομπή;
Δεν μου ανακοινώθηκε ποτέ επίσημα. Ακούγονταν φήμες και όταν τους ρωτούσα μου τις διέψευδαν. Δυο μέρες προτού κοπεί η εκπομπή είχα πάει σε ένα φιλανθρωπικό event και ενω περίμενα μια δημοσιογράφο να έρθει να κάνει backstage, εκείνη μου ανακοίνωσε ότι δεν θα ερχόταν γιατί την επομένη ίσως και να μη βγαίναμε. Έτσι έμαθα ότι κόβεται το “Made in Star” από μια δημοσιογράφο της εκπομπής!
Τι κρατάς και τι αφήνεις από την περσινή σου τηλεοπτική χρονιά;
Έμαθα πολλά πράγματα, έκανα καλές γνωριμίες και έζησα μια ζωντανή εκπομπή με χαρά και κέφι. Από εκεί και ύστερα το ότι με αποχαιρέτησαν κατ’ αυτό τον τρόπο δεν το αφήνω πίσω μου γιατί δεν ξεχνώ ποτέ.
Πως αντιμέτωπισες τα αρνητικά δημοσιεύματα;
Όσο περνάει ο καιρός μου φαίνονται όλα αστεία. Το μόνο που με ενόχλησε ήταν ότι κάποια από αυτά έγιναν η αιτία για να στενοχωρηθούν οι γονείς μου. Όσο για εκείνους που έλεγαν ότι “κάηκα” έχω να τους απαντήσω ότι κάτι τέ
Keywords
Τυχαία Θέματα