To Οσκαρ στη....χορογράφο?

18:01 28/3/2011 - Πηγή: TVNea
Η μπαλαρίνα που έκανε το ντουμπλάζ στις σκηνές της Νάταλι Πόρτμαν στον "Μαύρο Κύκνο" ισχυρίζεται ότι οι παραγωγοί της ταινίας απέκρυψαν επίτηδες το πόσο χόρευε η ίδια στην ταινία. Η 27χρονη Sarah Lane, χορεύτρια με το American Ballet Τheater υποστηρίζει πως μόνο στο 5% των σκηνών της Πόρτμαν χορεύει η ίδια η Πόρτμαν. Οι οργισμένες δηλώσεις της Lane έγιναν μετά από μια συνέντευξη που έδωσε ο χορογράφος (και αρραβωνιαστικός) της Πόρτμαν Benjamin Millepied που δήλωσε οτι η Lane
έκανε ελάχιστα πράγματα στην ταινία και το 85% των κινήσεων ανήκουν στην Portman. H Lane υποστήριξε επίσης οτι οι παραγωγοί της ζήτησαν να μην μιλήσει για τη δουλειά της στον Tύπο για να δημιουργηθούν οι εντυπώσεις οτι η Πόρτμαν έκανε υπεράνθρωπες προσπάθειες και ξεπέρασε τον εαυτό της για να γίνει καταπληκτική χορεύτρια. "Είναι εξευτελιστικό για το επάγγελμα και όχι μόνο για μένα. Το κάνω αυτό εδώ και 22 χρόνια. Μπορείς να γίνεις επαγγελματίας πιανίστας σε ενάμισι χρόνο;" σχολίασε η Lane.

Η εταιρεία παραγωγής Fox Searchlight από την πλευρά της εξέδωσε ανακοίνωση υποστηρίζοντας όπως ήταν επόμενο, το μεγάλο της αστέρι τονίζοντας ότι η Πόρτμαν χόρεψε στη μεγαλύτερη διάρκεια του φιλμ. Προσπάθησαν πάντως να "χρυσώσουν το χάπι" για τη μπαλαρίνα Sarah Lane, λέγοντας ότι ήταν πολύ τυχεροί που μετείχε στην ταινία για να ντουμπλάρει την Portman στις πιο δύσκολες σκηνές.
Keywords
Τυχαία Θέματα