Tο ηχηρό μήνυμα της Βίσση κατά του ρατσισμού και της ομοφοβίας

14:46 2/6/2014 - Πηγή: TVNea
Με την Άννα Βίσση να στέλνει το δικό της μήνυμα σεβασμού και κατά της ομοφοβίας, αλλά και χιλιάδες κόσμου στους δρόμος της Λευκωσίας, ολοκληρώθηκε το πρώτο gay pride της Κύπρου!

«Δεν θα ήθελα να αναλύσω τα αυτονόητα. Ήρθα με πολλή αγάπη, ευσυνείδητα. Χαίρομαι που συμβαίνει gay pride στην Κύπρο μας και, από εδώ και πέρα, θέλω να βλέπω μόνο χαρούμενους ανθρώπους, όπως κι αν έχουν διαλέξει να είναι,
όπως τους γέννησε η ίδια η φύση να είναι», είπε η τραγουδίστρια, που πήρε μέρος στην πορεία από την πλατεία Ελευθερίας μέχρι τη Βουλή.

Τονίζοντας πως όλοι πρέπει να σεβόμαστε τους ανθρώπους και να μην τους κρίνουμε με βάση τον τρόπο που έχουν διαλέξει να αγαπούν και να αγαπιούνται, η Άννα, που χειροκροτήθηκε θερμά, κατέληξε: «ρατσιμός θα υπάρχει πάντα. Ας μην είμαστε εμείς αυτοί που τον διαδίδουν και, ίσως, έτσι τον νικήσουμε κάποια στιγμή. Ό,τι χρώμα κι αν είναι το δέρμα μας, όποια πατρίδα κι αν μας γέννησε, όσο διαφορετικά πιστεύω κι αν έχουμε, όλοι έχουμε ένα πράγμα κοινό: ίσα δικαιώματα στη ζωή, την αγάπη και την καθημερινότητα».
Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Άννα στο gay pride της Κύπρου

star
Keywords
Τυχαία Θέματα