To Nickelodeon έγινε 2 ετών!

18:33 5/9/2012 - Πηγή: TVNea
Ήταν Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου του 2010 όταν έκανε πρεμιέρα στην τηλεόρασητο Nickelodeon, το οποίο θα έκανε πρεμιέρα στην ελληνική πραγματικότητα.

Το κανάλι ξεκίνησε δειλά - δειλά με πολλά επεισόδια του αγαπημένου ήρωα των παιδιών Μπομπ Σφουγγαράκη και με άλλα γνωστά και επιτυχημένα καρτούν όπου το ένα έπαιζε μετά το άλλο.Όσο περνούσε ο καιρός προσθέτονταν νέες σειρές και παιδικά, αλλά και εκπομπές, με πιο χαρακτηριστική την καθημερινή ζωντανή εκπομπή
"Nick news" με τον Χρήστο Κούτρα, που βγήκε στον αέρα από της αρχή της λειτουργίας του και ήταν αυτός που καλημέρισε το κοινό από το νέο κανάλι.
Ο Χρήστος όμως δεν ήταν μόνος του στην εκπομπή. Για ένα διάστημα βρέθηκαν στο πλευρό του στην αρχή η Όλγα Πολίτη και στη συνέχεια η Ναταλία Καλημερατζή. Η εκπομπή όμως ολοκληρώθηκε μόνο με τον παρουσιαστή στο τιμόνι της.
Για όσο υπήρξαν εκπομπές στο κανάλι, πέρασαν από αυτές πολλά νέα παιδιά, όπως ο Κωνσταντίνος Κουτσούμπας, η Μυρτώ Κάζη, η Νάντια Κοροβέση αλλά και ο Σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέουπου παρουσίαζε εκπομπή μαγειρικής με τίτλο "Κουτάλες και Πιρούνες" παρέα με παιδάκια. Πλέον, μετά από δύο χρόνια παρουσίας στην ελληνική τηλεόραση, το κανάλι έγινε γίνει καθημερινή και λατρεμένη συνήθεια μικρών και μεγάλων. Τώρα, και με την ψηφιακή εκπομπή ακόμα περισσότερος κόσμος είχε την ευκαιρία να γνωρίζει το δημοφιλέστερο παιδικό κανάλι.
Όλα τα προγράμματα του καναλιού έχουν αποκτήσει σελίδα στο facebook από του Έλληνες fans τους και έχουν συγκεντρώσει πολλά likes.
Όλα τα παιδιά έχουν λατρέψει χαρακτήρες όπως η Carly και η Sam από το "icarly", ο Drake και ο Josh, η Tori αλλά και το Big Time Rush.

Το κανάλι που γιορτάζει τα δύο του χρόνια, δεν επαναπαύεται ποτέ και συνεχίζει να εξασφαλίζει τα καλύτερα προγράμματα για το κοινό του. Έτσι λοιπόν το Νοέμβριο ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα η αγαπημένη σειρά όλων "Τα Χελωνονιντζάκια". Ακόμα το κανάλι έχει διοργανώσει πολλές εκδηλώσεις και πάρτυ για τους μικρούς του θαυμαστές με πολλά happenings και με καλεσμένο φυσικά τη μασκότ του καναλιού, Μπομπ Σφουγγαράκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η σελίδα "Nickelodeon Greece" στο Facebook έχει ξεπεράσει τα 13000 likes!
nickelodeon.grhttp://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα