«The Voice»: Συνεχίζονται τα knockouts

14:57 13/12/2020 - Πηγή: TVNea


Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται τα knockouts στο The Voice και αυτή την Κυριακή (13/12), όπου μόνο ένας θα καταφέρει να ξεχωρίσει από κάθε τριάδα.

Μόνο ένα ταλέντο από κάθε τριάδα θα μπορέσει να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Τριάντα παίκτες θα παρακολουθήσουμε να διεκδικούν την πολυπόθητη πρόκριση στο δεύτερο επεισόδιο των knockouts του «The Voice of Greece» αυτή την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στις 21.00 στον

ΣΚΑΪ.

Για μία ακόμα φορά οι coaches θα έχουν στο πλευρό τους ορισμένους πολύ σημαντικούς καλλιτέχνες ως πολύτιμους βοηθούς. Η Ελεονώρα Ζουγανέλη έχει ενώσει τις δυνάμεις της με τον Γιάννη Ζουγανέλη, ο Πάνος Μουζουράκης έχει στο πλάι του τον Δημήτρη Σταρόβα, η Έλενα Παπαρίζου έχει κοντά της την Τάμτα και ο Σάκης Ρουβάς συνεργάζεται με τον Στέλιο Ρόκκο.

Στο αυριανό επεισόδιο (13/12) επεισόδιο πέρα από τις συναρπαστικές φωνητικές αναμετρήσεις των διαγωνιζόμενων θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε κι ένα μοναδικό ντουέτο ανάμεσα στον Πάνο Μουζουράκη και στον Δημήτρη Σταρόβα.

Να θυμίσουμε ότι οι coaches έχουν τη δυνατότητα να κλέψουν διαγωνιζόμενους που δεν παίρνουν το πράσινο φως με το steal δίνοντάς τους μίας δεύτερη ευκαιρία.

Στη σκηνή του «The Voice of Greece» τους διαγωνιζόμενους υποδέχεται ο Γιώργος Λιανός ενώ κοντά τους στα παρασκήνια βρίσκεται η Λάουρα Νάργες.

Πηγή: TVNEA.COM
Keywords
Τυχαία Θέματα