Taylor Swift και Adele οι μεγάλες νικήτριες των AMA

10:22 22/11/2011 - Πηγή: TVNea
Η Taylor Swift και η Adele αναδείχθηκαν μεγάλες νικήτριες των αμερικανικών βραβείων μουσικής (AMA), η λαμπερή τελετή απονομής των οποίων έγινε την Κυριακή 20 Νοεμβρίου.
Η Swift και η Adele απέσπασαν η καθεμία από τρία βραβεία. Πιο συγκεκριμένα, η νεαρή Swift
κατέκτησε το βραβείο καλλιτέχνη της χρονιάς, καλύτερης country τραγουδίστριας και καλύτερου country album. Η βρετανίδα Adele, που δεν παραβρέθηκε στα βραβεία, λόγω της εγχείρισης στην οποία υποβλήθηκε πρόσφατα, απέσπασε τα βραβεία καλύτερης pop τραγουδίστριας, καλύτερου album και καλύτερης ενήλικης σύγχρονης καλλιτέχνιδας. Μεταξύ των νικητών της βραδιάς ήταν και η Nicki Minaj, η οποία απέσπασε τα βραβεία καλύτερου καλλιτέχνη και album στην κατηγορία rap/hip hop.
Οι Maroon 5 απέσπασαν το βραβείο καλύτερου pop/rock γκρουπ, και ο Bruno Mars αναδείχθηκε καλύτερος καλλιτέχνης στην κατηγορία της pop. Η Rihanna απέσπασε το βραβείο καλύτερου album στην κατηγορία της r&b. Στην ίδια κατηγορία, ο Usher αναδείχθηκε καλύτερος τραγουδιστής, και η Beyonce καλύτερη τραγουδίστρια. Η Jennifer Lopez απέσπασε το βραβείο καλύτερου latin καλλιτέχνη, ενώ οι Foo Fighters αναδείχθηκαν ως το καλύτερο εναλλακτικό ροκ συγκρότημα. Στην κατηγορία της country μουσικής, ο Blake Shelton κατέκτησε το βραβείο καλύτερου καλλιτέχνη και οι Lady Antebellum αναδείχθηκαν καλύτερο γκρουπ.
Ακόμη, η Katy Perry τιμήθηκε με ειδικό βραβείο γιατί είναι η πρώτη γυναίκα που...
πέτυχε πέντε Νούμερο 1 στα hits με τραγούδια από ένα άλμπουμ.
Την έναρξη της λαμπερής βραδιάς έκανε με ένα εντυπωσιακό show η Nicki Minaj. Μεταξύ άλλων, επί σκηνής βρέθηκαν και τραγούδησαν οι Justin Bieber, Enrique Iglesias, Marc Anthony, Pitbull, LMFAO.

Στην τελετή απονομής των αμερικανικών βραβείων μουσικής έδωσαν το παρών μεγάλα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής, και πολλοί εκπρόσωποι του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.
Στο κόκκινο χαλί των βραβείων περπάτησαν ο Smokey Robinson, Lionel Richie, Katherine Heigl, Nickelback, Chaka Khan, The Band Perry, Will.I.Am, John Legend, Adam Lambert, David Hasselhoff, Heidi Klum, κ.ά.

ant1online
Keywords
Τυχαία Θέματα