#Tatouaz: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του β κύκλου! - Οι χαρακτήρες που αποχωρούν...

12:42 4/7/2018 - Πηγή: TVNea

Τεράστια ήταν η επιτυχία του "Τατουάζ", το οποίο ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, και μετά από ολιγοήμερη διακοπή ξεκίνησαν εκ νέου τα γυρίσματα για την 2η σεζόν της σειράς.

Οι… καπετάνιοι του πρότζεκτ, Αντρέας Γεωργίου και Κούλλης Νικολάου, μαζί με τη «μάγισσα» στο σενάριο, Βάνα Δημητρίου, δεν επαναπαύονται και δουλεύουν ήδη για τον επόμενο κύκλο της ερωτικής-αστυνομικής σειράς.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο alter-info.gr, θα υπάρξουν αποχωρήσεις από το καστ – όπως είναι αυτές του Ιωσήφ (Αλέξανδρου Πέρρου), του Σάκη (Λάζαρου Βασιλείου),
του Άγγελου (Ιάσονα Δαμιανού) και της Νίνα (Φανής Καμπιώτη) – και παράλληλα έρχονται νέοι χαρακτήρες που υπόσχονται πολλές στιγμές δράσης, συγκίνησης και αγωνίας.
Ήδη έχουμε δει τη Μαρίνα (Ιζαμπέλα Κογεβίνα), την Ηρώ (Νίκη Λάμη) και τον ταξίαρχο Δημήτρη Σέκερη (Κούλλης Νικολάου). Ειδικά η ιστορία του τελευταίου φαίνεται πως κρύβει αρκετές εκπλήξεις και μυστικά. Επίσης, φημολογείται η άμεση είσοδος ενός ακόμη προσώπου, το οποίο θα φέρει τα πάνω-κάτω.

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα