TVNEA:Εκρηκτικό ξεκίνημα,εντυπωσιακό ρεκόρ

22:25 2/9/2013 - Πηγή: TVNea
Κάθε αρχή & δύσκολη,κάθε ανανέωση κρύβει και λίγο άγχος. Στις 26/08 το νέο TVNEA ήρθε στην οθόνη σας,ανανεωμένο, αποδεικνύοντας πως.... ενημέρωση και ψυχαγωγία 'ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ'!
Η ανταπόκρισή σας?Κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή.Το TVNEA κατέγραψε απανωτά ρεκόρ επισκεψιμότητας,τα υψηλότερα των 51 μηνών λειτουργίας του!
Τι κι αν διανύαμε την τελευταία εβδομάδα διακοπών,τι κι αν βρισκόμαστε σε χαλαρή περίοδο,πάνω από 700.000 επισκέψεις σημειώθηκαν σε 7 ημέρες,την ώρα που καθημερινά προστέθηκαν
χιλιάδες νέοι αναγνώστες, άτομα που 'ξεφύλλισαν' για πρώτη φορά το blog μας.
Αξιοσημείωτο είναι δε,πως η έκρηξη αύξησης των καθημερινών 'κλικ' άγγιξε το 60% συγκριτικά με τα-αντίστοιχα-νούμερα της προηγούμενης σεζόν,χρονιάς ιδιαίτερα ανοδικής για το TVNEA! Ομολογώ,παρά τα θετικά σχόλια στα social media,αφήσατε 'άφωνους' ακόμα και την ομάδα του tvnea!!
Φθάνοντας...δειλά-δειλά στα πρώτα 5 έτη λειτουργίας,έχουμε πολλούς λόγους να χαιρόμαστε,ο κυριότερος εξ'αυτών χιλιοειπωμένος:Eίμαστε περήφανοι που δουλεύουμε σε ένα ιστότοπο που δεν έχει βοήθεια από κανένα όμιλο sites ή περιοδικών,που απαρτίζεται από συντάκτες χωρίς κανένα οικονομικό όφελος!
Παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες,το TVNEA καθιερώθηκε με το...σπαθί του ως ένα από τα πλέον έγκυρα & δημοφιλή 'περιοδικά' του διαδικτύου.Οι άνθρωποι των media ξέρουν πως εδώ θα βρουν έγκυρο & πληρέστατο ρεπορτάζ,οι απλοί αναγνώστες συνδυάζουν gossip,χρηστικές πληροφορίες & κοινωνικά θέματα εύκολα και ουσιαστικά.
Η ανταπόκρισή σας?ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ.Το TVNEA μπαίνει σταδιακά σε μια νέα εποχή, χωρίς να χάσει σε τίποτα από την ταυτότητά του.ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ!!!

ΜΕ ΕΚΤΙΜΣΗ
Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ TVNEA
Keywords
Τυχαία Θέματα