TVNEA Live:Ό,τι συμβαίνει στο 6o live του Dwts4(#dwts4)!

21:00 1/12/2013 - Πηγή: TVNea

12:52 Αυτό ήταν και σήμερα.Ευχαριστούμε όλους εσάς που ήσασταν εδώ και σήμερα άλλη μία Κυριακή.Σήμερα είναι και τα γενέθλια του tvnea που κλείνει 5 χρόνια.Αυτό μας κάνει όλους πολύ χαρούμενους που το blog είναι και θα είναι εδώ ενωμένο δυνατό και φυσικά αγαπητό.Από τον tvmind πολλές ευχές για έναν όμορφο μήνα,μια υπέροχη νύχτα,ένα super ξημέρωμα και μία τέλεια εβδομάδα!Ραντεβού την επόμενη Κυριακή.

12:50 Ενώ πολλοί δεν υπολόγισαν
τον Θάνο Καληώρα εκείνος κατάφερε και παρέμεινε στο show 6 ολόκληρα show.Αυτό που έχουμε παρατηρήσει είναι ότι ο κόσμος βοηθά πολύ αυτόν που βρίσκεται στην τελευταία θέση.Χαμηλά βέβαια είναι και η Χρύσπα,που είναι η τρίτη φορά που είναι προτεινόμενη.Πλέον τα ζευγάρια είναι 9 και πρέπει να δώσουν το καλύτερο τους εαυτό,διότι πλέον φεύγουμε από τις αρχές του show και πάμε προς τα μέσα.

12:43 Το ζευγάρι που αποχωρεί από το Dancing with the stars είναι ο Θάνος Καληώρας και η Φωτεινή

12:41 Προτεινόμενοι προς αποχώρηση είναι ο Θάνος Καληώρας και η Χρύσπα!

12:41 Την επόμενη εβδομάδα θα είναι μαζί μας ξανά η Κατερίνα Στικούδη και ο Άλεξ Κάβδας(έκπληξη)!

12:40 Στους Εννιά θα είναι ο Ησαίας Ματιάμπα και ο Λάκης Γαβαλάς!

12:38 Την άλλη Κυριακή θα χορέψουν η Ευαγγελία Αραβανή και η Μαίρη Συνατσάκη!

12:36 Στο παιχνίδι παραμένουν ο Μιχάλης Μουρούτσος και η Κλέλια Πανταζή!

12:35 Επιστρέψαμε!Η μεγάλη στιγμή έφτασε...

12:29 Πάμε στο τελευταίο διάλειμμα και επιστρέφουμε με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων!

12:23 Οι γραμμές μας μόλις έκλεισαν!

12:05 Θεωρώ ότι σήμερα θα φύγει ένας από τους 3!Κάβδας,Καληώρας,Χρύσπα!

12:04 Πανταζή,Αραβανή,Συνατσάκη κρατούν τα ηνία,ενώ Καληώρας και Κάβδας στις τελευταίες θέσεις.

12:03 Συγκέντρωσαν 24 βαθμούς.Αρκετά καλά...

12:00 Κέφι,ενέργεια και ρυθμό είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν αυτή τη χορογραφία.Πολύ καλά πόδια και καλή κίνηση στη λεκάνη.Τα δύο αρνητικά?Ότι η χορογραφία ήταν εύκολη και 2 τεχνικά λάθη που έγιναν!

11:53 Επιστρέψαμε και πάμε να κλείσουμε το διαγωνιστικό μας μέρος με τον Λάκη Γαβαλά και την Αναστασία!

11:43 29 βαθμοί.Ένα 8αρι από την Γκαλένα.Ο Αλέξης Κωστάλας βέβαια έκανε λάθος,έβγαλε 8 ενώ εννοούσε 7.Αυτά έχουν συμβεί μόνο σε αυτό τον κριτή.Πουθενά αλλού.Ισοψηφία με την Κλέλια Πανταζή στην πρώτη θέση!

11:40 Καταρχήν να πούμε ότι ο σκηνοθέτης δεν τους βοήθησε.Όσον αφορά το ζευγάρι υπήρχαν δύο λάθη,ένα στην αρχή και ένα μέση.Βέβαια μας καθήλωσαν στο σύνολο της χορογραφία τους,με πολύ ωραία εκτέλεση και άρτια τεχνικά.Μειονέκτημα στο ζευγάρι αυτό είναι η έκφραση,όπως τόνισε η ειδικός σε αυτά Κάτια Δανδουλάκη.Εντυπωσιασμένος δηλώνει η Ευαγγελία Αραβανή!

11:32 Συνεχίζουμε με την Ευαγγελία Αραβανή και τον Βλαντιμίρ!

11:32 Συγκέντρωσαν 26 βαθμοί.Δεν είναι τέλεια βαθμολογία,αλλά φυσικά σε καμία περίπτωση δεν κινδυνεύουν σήμερα να αποχωρήσουν!

11:30 Γρήγορος ρυθμός,πολύ καλό lift,ενέργεια,κέφι και εκπληκτική έκφραση.Υπάρχουν βέβαια μεγάλα περιθώρια βελτίωσης ειδικά στα κομμάτια που χορεύουν μαζί και όχι σόλο!

11:22 Επιστρέψαμε!Πάμε να δούμε τον Ησαία Ματιάμπα και την Μαρία Αντιμισάρη!

11:13 Πάμε για ένα ¨break¨ όπως έλεγε και ο Σάκης και επιστρέφουμε σε λίγα λεπτά!

11:12 Απίστευτο!Είδαμε το πρώτο 8αρι για φέτος.29 βαθμοί και πρώτη θέση.Μπράβοοοο

11:10 Πολύ καλή χορογραφία με concept!Πολύ δυνατά πόδια και πολύ συναισθηματική έκφραση.Τέλος Λάτσιος και Γκαλένα συμφώνησαν ότι η σκακιέρα τους περιόρισε αντί να τους βοηθήσει

11:01 Η βαθμολογία τους?Η καλύτερη τους μέχρι στιγμής.Συγκέντρωσαν 26 βαθμούς.Δύο 7αρια και δύο 6αρια.Την πρωτιά κρατάει η Συνατσάκη.Λέτε να ανατραπεί από την Κλέλια Πανταζή και τον Παύλο που χορεύουν αμέσως τώρα????

10:57 Υπάρχει μεγάλη βελτίωση.Καλή σχετικά ήταν η τεχνική,όμως υπήρχαν λαθάκια.Η έκφραση ήταν εξαιρετική και το σώμα δεν ήταν άκαμπτο.

10:51 Επιστρέψαμε!Πάμε να δούμε τη χορογραφία του Μιχάλη Μουρούτσου και της Άννας Πολύζου!

10:40 Πάμε σε ένα ακόμη διαφημιστικό διάλειμμα και επιστρέφουμε αθλητικά....Μιχάλης Μουρούτσος και Κλέλια Πανταζή!!!!

10:37 24 βαθμούς.Όλοι έβαλαν 6.Η Χρύσπα αυτό που θέλει να αποδείξει σε όλους είναι ότι δεν είναι πια το αουτσάιντερ των πρώτων 2 live.Θα τα καταφέρει?Θα δείξει?

10:35 Βελτιωμένο είναι το ζευγάρι!Θα έπρεπε να χρησιμοποιήσουν περισσότερο την καρέκλα και να βελτιώσουν την έκφραση.Σχετικά ικανοποιημένη ήταν όλοι,εκτός από τον Κωστάλα που μάλλον θα τους ρίξει!

10:31 Συνεχίζουμε ακάθεκτοι με τη Χρύσπα και το Βαγγέλη!

10:29 Το ζευγάρι συγκέντρωσε 23 βαθμούς.Στα ίδια επίπεδα με την προηγούμενη εβδομάδα.Περνάει μόνο τον Κάβδα.Πρέπει να περάσει τουλάχιστον άλλους τρεις,για να είναι σίγουρος για την επόμενη εβδομάδα.

10:27 Εύκολη χορογραφία.Πολύ ωραίο κούνημα,σωστή έκφραση.Βέβαια σε πολλά σημεία δεν χόρευε!

10:20 Συνεχίζουμε δυναμικά με τον Θάνο Καληώρα και τη Φωτεινή!

10:19 Συγκέντρωσαν 28 βαθμούς.Είναι πρώτοι μέχρι στιγμής.Τρίτη συνεχόμενη φορά που σκίζει η Συνατσάκη.Έχει γίνει ίσως τελικά το μεγαλύτερο φαβορί στο show!

10:17 Μετά από δύο κακές χορογραφίες επιτέλους ήρθε αυτό.Πολύ καλή έκφραση,σοβαρό ύφος και πολύ σωστά πόδια.Μπράβο.

10:13 Μπορούν να κοπούν τα διαφημιστικά μέσα στα video των ζευγαριών?Πιο στημένο πεθαίνεις!

10:06 Σειρά έχει η Μαίρη Συνατσάκη και ο Γιούρι!

9:57 Πάμε στο πρώτο μας διάλειμμα και επιστρέφουμε με τη Μαίρη Συνατσάκη,το Θάνο Καληώρα και τη Χρύσπα!

9:56 19 βαθμοί.Μεγάλη Απογοήτευση.4αρι από τη Δανδουλάκη.Πολύ κάτω και αυτό το ζευγάρι.Χλιαρές επιδόσεις!!!!

9:54 Δυστυχώς τα τελευταία 5 δευτερόλεπτα ήταν άκρως απογοητευτικά.Παραπάτησε με αποτέλεσμα να κλείσει άσχημα η χορογραφία.Η έκφραση ήταν πάρα πολύ καλή,όπως και στα σόλο.Σαν ζευγάρι ακόμα δεν έχουν δέσει,κάτι το οποίο το έχουμε παρατηρήσει και από άλλες φορές.Καλή ταχύτητα,όμως δεν απέκτησε πλαστικότητα o Άλεξ.

9:46 Πάμε να δούμε τι θα κάνει ο Άλεξ Κάβδας.Αγχωμένος πρέπει να είναι,εφόσον ήταν προτεινόμενος την προηγούμενη εβδομάδα και στα στοιχήματα φιγουράρει πρώτος για αποχώρηση!

9:45 Η βαθμολογία τους?25 βαθμοί.Ένα 7αρι από τη Δανδουλάκη.Πεσμένοι αρκετά από την προηγούμενη φορά.

9:44 Στις ομορφιές της και σήμερα η Ντορέττα Παπαδημητρίου!

9:43 Προβλήματα ισορροπίας εντόπισε η Γκαλένα,όμως με πολύ δυνατά πόδια.Ανύπαρκτη έκφραση και σχετικά χαμηλοί τόνοι.Σε όλα αυτά βέβαια διαφωνεί η Κάτια Δανδουλάκη,που είναι η ελπίδα τους για κανένα βαθμό.

9:33 Ξεκινάμε δυναμικά με την Κατερίνα Στικούδη και τον Παύλο.Πλέον ανήκει στην τετράδα των φαβορί!

9:30 Υποδεχόμαστε και τα 10 ζευγάρι μας!Η Κατερίνα Στικούδη είναι ίδια με τη Jessica Rabbit,η Συνατσάκη απλή,ενώ αρκετά sexy είναι η Αραβανή,η Πανταζή,η Αντιμισάρη και η Δρακά!Ο Λάκης Γαβαλάς για πρώτη ίσως φορά δεν είναι στο look κίτς!

9:26 Η Γκαλένα είναι στις ομορφιές της σήμερα!

9:25 Η Δούκισσα Νομικού μας καλωσόρισε με αρκετά περίεργο.Τα μαλλιά της τα έχει πιασμένα κότσο.Δεν με τρελαίνει η σημερινή της εμφάνιση.

9:19 To show άρχισε!

9:00 Σε λίγα λεπτά ξεκινά το 6o live του Dwts4.Έχουν μείνει πλέον στο παιχνίδι 10 ζευγάρια.Το παιχνίδι σιγά σιγά εξελίζεται σε αρένα μεγάλης μάχης,αφού φέτος(σε αντίθεση με πέρυσι) το ζευγάρι του τελικού δεν είναι ξεκάθαρο.Η Πανταζή, η Αραβανή και η Στικούδη είναι τα φαβορί στην επιτροπή,ενώ η Μαίρη Συνατσάκη με τον Λάκη Γαβαλά προφανώς στις ψήφους του κοινού.Την έκπληξη έχει κάνει ο Θάνος Καληώρας που ενώ ήταν το ξεκάθαρο αουτσάιντερ και έχει φτάσει ως εδώΑμφιλεγόμενος παίκτης είναι ο Μουρούτσος, ενώ αδύναμοι θεωρούνται η Χρύσπα με τον Άλεξ Κάβδα.Σήμερα οι άνδρες χορεύουν tango και οι γυναίκες mambo.

Το tvnea θα είναι εδώ και σήμερα για αναμετάδοση,σχόλια,παρασκήνιο,κριτική και φωτογραφικό υλικό.Καλή διασκέδαση σε όλους και μείνετε συντονισμένοι.
Keywords
tvnea, live, tvnea, dancing with the stars, λακης γαβαλας, μαίρη συνατσάκη, δουκισσα νομικου, blog, super, dancing, stars, video, δουκισσα, εμφάνιση, dwts4, tango, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Καλή Χρονιά, τελος του κοσμου, ποιος αποχωρησε απο το dancing with the stars 3, ποιος κερδισε στο dancing with the stars 3, ντορετα παπαδημητριου, ντορεττα dancing, ξανα, δανδουλακη, δυνατα, ησαιας ματιαμπα, ηνία, αθλητικα, ευχες, ησαιας, ρυθμος, σημερινη, blog, dancing with the stars, αλεξ, βαθμολογια, βρισκεται, γαβαλας, γινει, δυστυχως, υπαρχει, εκφραση, ελπιδα, εβδομαδα, ενεργεια, εμφάνιση, επρεπε, ευαγγελια, ζευγαρια, ιδια, υπηρχαν, υφος, κινηση, λαθη, λαθος, μαίρη συνατσάκη, μαλλια, μαρια, νυχτα, ξημερωμα, παμε, προβληματα, σιγουρος, σειρα, σωμα, σχολια, τριτη, φυσικα, φορα, ανηκει, super, dancing, κωσταλας, κυριακη, λακης, λεξεις, lift, μεινει, νομικου, stars, παιχνιδι, ποδια, rabbit, tango, θανος, θεσεις, υλικο, υπεροχη, ωραιο, χορογραφιες, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα