TVNEA Live:Ό,τι συμβαίνει στο 5o live του Dwts4(#dwts4)!

21:00 24/11/2013 - Πηγή: TVNea
12:59 Ελπίζω και σήμερα να σας κρατήσαμε πολύ όμορφη παρέα στο Χριστουγεννιάτικο πλέον TVNEA.Πολλές ευχές για μία όμορφη νύχτα,ένα καλό ξημέρωμα και μία τέλεια εβδομάδα.Ραντεβού με την επόμενη εβδομάδα!!!

12:57 Η αποχώρηση αυτή δεν προκαλεί έκπληξη,αφού όλοι λίγο πολύ πίστευαν ότι θα αποχωρήσει σήμερα η Γωγώ.Καημένος είναι ο Θοδωρής Παναγάκος που μετά την πρωτιά του στο πρώτο Dancing με την Έρρικα
αποχωρεί πάντα στα πρώτα live.Καληώρας,Γαβαλάς,Χρύσπα παρά τις προβλέψεις παραμένουν δυναμικά.Μπορεί Αραβανή Πανταζή και Μουρούτσος να θεωρούνταν αδιακλόνητα φαβορί,όμως οι ισορροπίες έχουν αλλάξει.Συνατσάκη,Στικούδη,Ματιάμπας είναι τα νέα φαβορί μάλλον στο παιχνίδι!

12:52 Το ζευγάρι που θα αποχωρήσει από το Dancing with the stars είναι η Γωγώ και ο Θοδωρής!

12:51 Προτεινόμενοι προς αποχώρηση είναι ο Άλεξ Κάβδα και η Γωγώ Μαστροκώστα!

12:50 Εισιτήριο για το επόμενο live παίρνουν η Πανταζή,ο Μουρούτσος και η Χρύσπα!

12:48 Και την επόμενη Κυριακή θα χορέψουν ο Ματιάμπα,η Συνατσάκη και η Αραβανή!

12:47 Στη δεκάδα μπαίνουν ο Γαβαλάς,ο Καληώρας και η Στικούδη!
12:45 Η μεγάλη στιγμή έφτασε!

12:22 Επιστρέψαμε!Πάμε να δούμε σε ένα σύντομο video πως χόρεψαν τα 11 ζευγάρια!

12:13 Το διαγωνιστικό κομμάτι τελείωσε!Πρωτιά για Στικούδη και Συνατσάκη.Τελευταία θέση για
Μαστροκώστα,Μουρούτσο,Γαβαλά.

12:10 Συγκέντρωσαν 24 βαθμούς.Τέσσερα 6αρια!

12:09 Πολύ γερή εμφάνιση.Είναι καλύτερη τους εμφάνιση!Το ζευγάρι την ένιωσε τη χορογραφία και η κίνηση τους ήταν πολή καλή.Όμορφα χέρια και τεντωμένα πόδια.

12:03 Συνεχίζουμε με Χρύσπα και Βαγγέλη!

12:00 Καλά λόγια,αλλά χλιαρή.22 βαθμοί.Τελευταία θέση μαζί με τον Μουρούτσο!

11:58 Ήταν μια αξιόλογη προσπάθεια και αυτή τη φορά σεμνή.Βέβαια η χορογραφία ήταν σχετικά εύκολη.Τέλος αξίζει να σημειώσουμε ότι ΄το ζευγάρι έχει αποκτήσει αρκετή χημεία.

11:49 Επιστρέψαμε και συνεχίζουμε δυναμικά με τον Λάκη Γαβαλά και την Αναστασία!

11:38 Η βαθμολογία τους?Απογοητευτική για τα δεδομένα τους...

11:37 Κακή απόδοση σήμερα για την Ευαγγελία Αραβανή.Υπήρχαν πολλές τεχνικές ατυχίες που την πτόησαν,όμως πολύ καλά πόδια και ένα πολύ γερό lift.Τέλος είχαμε κακή χημεία μεταξύ του ζευγαριού.Μήπως θέλουν να κάνουν οι κριτές κατανοητό στον κόσμο ότι φέτος η πρωτιά δεν είναι δεδομένη?Διότι εμείς σαν απλοί τηλεθεατές δεν είδαμε κανένα λάθος από όλα αυτά...

11:28 Συνεχίζουμε με το φαβορί Ευαγγελία Αραβανή και τον Vladimir.Αφιερωμένη η χορογραφία στον Ηλία Βρεττό!

11:26 Η βαθμολογία των κριτών είναι 26.Η καλύτερη τους βαθμολογία μέχρι στιγμής,όμως απέχει αρκετά από την πρωτιά.

11:25 Ήταν μία πάρα πολύ καλή χορογραφία.Υπήρχε συναίσθημα,τεχνικά ήταν αρκετά βελτιωμένος.Πολύ δουλειά έπεσε στους γοφούς και στα χέρια.Το μόνο αρνητικό ήταν ότι ήταν αρκετά αμήχανος...

11:18 Συνεχίζουμε με τον υπερβολικά σεξουαλικά διεργεμένο Άλεξ Κάβδα και την Κλώντια Άννα!

11:07 Πάμε σε ένα διαλειμματάκι και επιστέφουμε με Άλεξ Κάβδα και Ευαγγελία Αραβανή!

11:05 Συγκέντρωωσαν 28 βαθμούς.Ισοβαθμία στην πρώτη θέση με τη Στικούδη.

11:03 Τελικά η Μαίρη από αδιάφορη παίκτρια έγινε μεγάλο φαβορί.Τέλεια έκφραση,αέρινο κορμί,η τεχνική τους ήταν πολύ καλή εκτός από μία φορά.Μπράβο...Λέτε να δούμε 8αρι?

10:53 Συνολικά συγκέντρωσαν 27 βαθμούς.Ένα 6αρι από τον κ.Κωστάλα!

10:51 Πολύ καλή χορογραφία!Απολαύσαμε ένα εντυπωσιακό lift,καλά κουνήματα και σωστά πόδια εκτός από τα τελευταία δευτερόλεπτα.

10:44 Επιστρέψαμε και πάμε να δούμε πως θα χορέψουν ο Ησαίας Ματιάμπα και η Μαρία Αντιμισάρη!

10:37 Πάμε στο δεύτερο διαφημιστικό διάλειμα και επιστρέφουμε με Μαίρη Συνατσάκη και Ησαία Ματιάμπα!

10:32 Η βαθμολογία για αυτό το ζευγάρι είναι 26 βαθμοί.Μέτρια σχόλια,αρκετά καλή βαθμολογία από δύο κριτές.10:30 Δεν μας εντυπωσίασε.Η έκφραση και το θεατρικό δεν μας έπεισε.Υπήρχαν παύσεις,αστάθειες και ένα σώμα όχι πλαστικό.Το μόνο θετικό ήταν τα lift.10:23 Μπορεί να μην πήρε 7αρι,ωστόσο συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία που έχει πάρει μέχρι στιγμής ο Θάνος.24 βαθμοί ή αλλιώς τέσσερα 6αρια.10:20 Πάρα πολύς καλός σήμερα ο Θάνος.Ήταν η καλύτερη του φορά.Τεχνικά ήταν αρκετά καλός,ωστόσο ο Γιάννης Λάτσιος παρατήρησε ότι η έκφραση του ήταν λίγο fake.Λέτε να πάρει και 7?
10:13 Συνεχίζουμε για να δούμε αν σήμερα ο Θάνος Καληώρας θα χορέψει ή θα περπατήσει,όμως την προηγούμενη εβδομάδα.

10:10 28 βαθμοί ή αλλιώς 4 εφτάρια.Έσκισαν...

10:09 Πολύ δυνατή χορογραφία και φοβερή έκφραση.Όσον αφορά τα τεχνικά,εκτός από την ατυχία στην αρχή,η υπόλοιπη εκτέλεση ήταν άρτια με πολύ καλά πόδια.Τέλος ίσως είναι το ζευγάρι με τη μεγαλύτερη χημεία

9:59 Επιστρέψαμε και πάμε να δούμε πως θα ψορέψει η Κατερίνα Στικούδη και ο Ηλίας.

9:51 Πάμε στο πρώτο μας διαφημιστικό διάλειμμα και επιστρέφουμε με Κατερίνα Στικούδη,Θάνο Καληώρα και Κλέλια Πανταζή.

9:49 Η βαθμολογία του ζευγαριού είναι 22 βαθμοί.22 βαθμοί.Σκληρό τεσσάρι από την κ.Δανδουλάκη.

9:47 Με το δεξί μπήκε η μπατσάτα στο Dancing.Πλαστικός θεωρήθηκε ο Μιχάλης που δεν κατάφερε να γίνει αέρινος.Σε αντίθεση με αυτό το ζευγάρι είχε χημεία και αρμονικότητα

9:38 Για πάμε να δούμε τι θα κάνει το "άλλωτε" φαβορί Μιχάλης Μουρούτσος με την Άννα Πολύζου!

9:37 22 βαθμοί συγκέντρωσε το ζευγάρι!Μέτρια ξεκινήσαμε...

9:37 Πολύ διακριτική στο ντύσιμο σήμερα η Ντορέττα σε σχέση με το κιτσαριό που είδαμε την προηγούμενη εβδομάδα.

9:35 Ξέφυγαν από το ρυθμό του χορού και κακή στάση σώματος.Μπορεί τεχνικά να υστερούσαν,όμως υπήρχε πάθος.Άρα καλή ερμηνεία.

Υ.Γ Μήπως νόμιζε η Δανδουλάκη ότι αυτό δεν ήταν ρούμπα,αλλά μπατσάτα?Την έσωσε βέβαια η Γκαλένα...την κάρφωσε όμως η Δούκισσα!

9:28 Πάμε να ξεκινήσουμε το διαγωνιστικό μας μέρος με τη Γωγή Μαστροκώστα και το Θοδωρή!

9:27 Να πούμε πως οι τηλεφωνικές γραμμές μόλις άνοιξαν.Ψηφίστε,διότι ειδικά σήμερα τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα για δύο με τρείς παίκτες.

9:25 Πάμε να δούμε ένα δείγμα της μπατσάτας από την Αναστασία και τον Θοδωρή.

9:24 Πολύ sexy η Στικούδη,η Αντιμισάρη και η Συνατσάκη.Στα καλύτερα τους δεν είναι Χρύσπα,Μαστροκώστα,Πανταζή.Πάρα πολύ κομψή η Ευαγγελία Αραβανή και άλλη μία εκκεντρική εμφάνιση από τον Λάκη Γαβαλά.

9:19 Η παρουσιάστρια καλωσόρισε την κριτική επιτροπή.Πολύ όμορφη είναι η Γκαλένα,δεν τρελένομαι με αυτά τα μαλλιά που έχει σήμερα η Κάτια Δανδουλάκη!

9:14 Το show μόλις ξεκίνησε!Τυπικός είναι φέτος ο Ant1 στην ώρα του στο Dancing!Η Δούκισα Νομικού μας καλοσώρισε με ένα καυτό μαύρο διαφανές φόρεμα.Στήθος δεν βγάζει,αλά τα μαλλιά της ίσως είναι καλύτερα από κάθε φορά.

9:00Σε λίγα λεπτά ξεκινά το 5ο live του Dwts4.Έχουν μείνει πλέον στο παιχνίδι 11 ζευγάρια.Το παιχνίδι σιγά σιγά εξελίζεται σε αρένα μεγάλης μάχης,αφού φέτος(σε αντίθεση με πέρυσι) το ζευγάρι του τελικού δεν είναι ξεκάθαρο.Η Πανταζή, η Αραβανή και η Στικούδη είναι τα φαβορί στην επιτροπή,ενώ η Μαίρη Συνατσάκη με τον Λάκη Γαβαλά προφανώς στις ψήφους του κοινού.Αμφιλεγόμενοι παίκτες είναι ο Μουρούτσος,ο Ματιάμπα,ο Κάβδας και η Μαστροκώστα,ενώ αδύναμοι παίκτες και πιθανοί προς αποχώρηση ο Καληώρας και η Χρύσπα.Τίποτα όμως δεν θεωρείται δεδομένο και αυτό το έδειξε καλά το προηγούμενο live.Σήμερα στο show οι γυναίκες χορεύουν rumba και οι άνδρες μπατσάτα.Τέλος κλασσικά περιμένουμε και σήμερα πως θα εμφάνιστεί η Δούκισσα Νομικού από ενδυματολογική άποψη

Το tvnea θα είναι εδώ και σήμερα για αναμετάδοση,σχόλια,παρασκήνιο,κριτική και φωτογραφικό υλικό.Καλή διασκέδαση σε όλους και μείνετε συντονισμένοι.
Keywords
tvnea, live, tvnea, dancing with the stars, λακης γαβαλας, μαίρη συνατσάκη, δουκισσα νομικου, καημένος, dancing, νέα, stars, video, εμφάνιση, lift, γοφούς, θεατρο, fake, ant1, dwts4, δουκισσα, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αλλαγη ωρας, μαρια πατσα, τελος του κοσμου, ποιος αποχωρησε απο το dancing with the stars 3, ποιος κερδισε στο dancing with the stars 3, ντορεττα dancing, αλλαγη ωρας 2013, δανδουλακη, ησαιας ματιαμπα, δουλεια, ευχες, ησαιας, με το δεξι, τα νεα, χημεια, ωρα, ant1, dancing with the stars, αξιζει, αλεξ, αννα, ατυχια, βαθμολογια, γαβαλας, γινει, γωγω, γοφούς, δεδομενο, δευτερο, δειγμα, εγινε, εκφραση, εβδομαδα, εμφάνιση, ερρικα, ευαγγελια, ζευγαρια, υπηρχαν, θετικο, θοδωρης, καημένος, κινηση, λαθος, λογια, μαυρο, μαίρη συνατσάκη, μαλλια, μαρια, νυχτα, ντυσιμο, ξημερωμα, παντα, ομορφη, παθος, παμε, ραντεβου, σωμα, σχολια, φορα, ομορφα, dancing, fake, κομματι, κυριακη, lift, μεινει, μια φορα, νομικου, stars, παιχνιδι, ποδια, θανος, υλικο, χερια, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα