TVNEA LIVE-Σχολιάζουμε παρέα την πρεμιέρα του "The Voice"! (#thevoicegr)

21:14 10/1/2014 - Πηγή: TVNea
Η πρεμιέρα του "The Voice" ήταν αρκετά εντυπωσιακή με τα media να έχουν πάρει φωτιά από τα σχόλια του κόσμου. Ευχαριστώ πολύ όσους μείνατε στην παρέα μας απόψε, να έχετε ένα όμορφο βράδυ!

Στο τέλος της βραδιάς ο Αντώνης, ο Μιχάλης και η Δέσποινα έχουν από 2 διαγωνιζόμενους, ενώ η Μελίνα Ασλανίδου μόνο 1.

Επόμενη στη σκηνή η Δήμητρα Δημητρακοπούλου, που κατάφερε μόνο τον Μιχάλη, οπότε μπαίνει κατευθείαν στην ομάδα
του.

Ο 31χρονος Νίκος Νικολαΐδης επιλέγει ένα λαϊκό τραγούδι του Γιώργου Μαζωνάκη όμως η ερμηνεία του δεν φαίνεται να ικανοποίησε αρκετά κανένα από τους κριτές ώστε να πατήσουν το κουμπί τους. Σύμφωνα με τους κριτές ο Νίκος διάλεξε ένα πολύ εύκολο τραγούδι για τη φωνή του γεγονός που τον αδίκησε.

Ο ρόλος του Γιώργου Λιάγκα, όπως είπαμε στην αρχή της βραδιάς είναι εντελώς διακοσμητικός!

Ο επόμενος διαγωνιζόμενος ξεσήκωσε τόσο τους κριτές όσο και το κοινό. Με το ροκ ρυθμό του, ο Στέλιος κατάφερε να κερδίσει και τους τέσσερις κριτές. Ο Στέλιος φαίνεται πως έχει καταλάβει πόσο τον θέλουν και οι τέσσερις και γι'αυτό κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι μαζί τους. Ο Αντώνης Ρέμος παίζει τα ντραμς ενώ τραγουδάει ο Στέλιος. Ποιον από τους 4 θα διαλέξει; Τελικά αποφασίζει να πάει στην ομάδα της Δέσποινας Βανδή!

Στη σκηνή ανεβαίνει ο Παναγιώτης Κουφογιάνης, φίλος του Άλεξ Οικονόμου που λίγο πριν πήρε την έγκριση και από τους 4 κριτές! Τι θα κάνει ο Παναγιώτης;

Μπορεί να υπάρχει συμπάθεια ανάμεσα στους κριτές όμως σε αυτό το show είναι ανταγωνιστές! Ποιος θα βάλει στην ομάδα του τον νικητή;

Σειρά έχει η Κατερίνα Κτίστη, η οποία είναι η πρώτη που επιλέγει ένα ποπ τραγούδι να τραγουδήσει. Παρόλα αυτά δεν εντυπωσίασε αρκετά τους κριτές για να πατήσουν το κουμπί τους.

Ο Κύπριος Άλεξ Οικονόμου έκανε τον Μιχάλη να γυρίσει αμέσως την καρέκλα του... Ωστόσο στη συνέχεια ακολούθησαν και οι υπόλοιποι κριτές. Ο Άλεξ επέλεξε να μπει στην ομάδα του Αντώνη, και έγινε ο δεύτερος διαγωνιζόμενός του.

Μέχρι τώρα όλοι οι κριτές εκτός από τον Μιχάλη έχουν από ένα διαγωνιζόμενο στην ομάδα τους!

Το #thevoicegr έχει γίνει trending topic στο twitter.

H Άννα Μαρία Μπιλίδα ξεσήκωσε τη Μελίνα Ασλανίδου η οποία δεν έκρυψε πως την ήθελε πολύ στην ομάδα της. Ο Μιχάλης Stavento για ακόμη μία φορά δεν πατάει το κουμπί του. Μέχρι τώρα φαίνεται να είναι ο πιο σκληρός κριτής απ'όλους. Όπως ήταν αναμενόμενο η Άννα Μαρία διάλεξε τη Μελίνα Ασλανίδου!

Το γεγονός ότι οι κριτές άκουγαν μόνο τη φωνή του στοίχισε στο Μάνο τη θέση του στο "The Voice"!

Κανένας από τους κριτές δεν πάτησε το κουμπί του για τον Μάνο Τάκκο. Όλοι οι κριτές μάλιστα θεώρησαν ότι τραγουδούσε γυναίκα καθώς τραγουδούσε με ψηλή φωνή!

Πρέπει να τονίσουμε ότι πριν από τα Blind auditions προηγήθηκαν κάποιες audition προκειμένου να επιλεχθούν οι καλύτερες φωνές για να τις κρίνουν οι 4 κριτές!

Ένας ροκάς ανεβαίνει στη σκηνή του "The Voice" εκπλήσσει όμως με την επιλογή καθώς τραγουδάει το "Φεγγάρι μου χλωμό" του Πασχάλη Τερζή και αμέσως κερδίζει όλους τους κριτές εκτός του Μιχάλη! Η Μελίνα Ασλανίδου και ο Αντώνης αρχίζουν να τάσσουν πράγματα προκειμένου να τον βάλουν στην ομάδα τους. Ο Λευτέρη Κιντάτος τελικά διαλέγει για μέντορά του τον Αντώνη Ρέμο!

Το twitter έχει ήδη πάρει φωτιά με σχόλια για το "The Voice". Πώς σας φαίνεται μέχρι τώρα;

Οι κριτές μεταξύ τους δείχνουν πως έχουν χημεία! Ατάκες και πειράγματα διαδέχονται το ένα το άλλο.

Ο Μιχάλης είναι ο πρώτος που πάτησε το κουμπί του, ακολούθησε η Μελίνα και ο Αντώνης ενώ προς το τέλος του τραγουδιού πάτησε το κουμπί της και η Δέσποινα. Η διαγωνιζόμενη είχε τη δυνατότητα να επιλέξει έναν από τους 4 κριτές, όποιον αυτή ήθελε. Η Κατερίνα Λιόλιου αφού άκουσε θετικά σχόλια από όλους αποφάσισε να μπει στην ομάδα της Δέσποινας!

Οι κριτές παίρνουν τη θέση τους στις περιστρεφόμενες καρέκλες τους και ξεκινάει η πρώτη audition!

Αφού μας παρουσίασε του κριτές και το βιογραφικό του καθένα, ο Γιώργος μας εξήγησε τους κανόνες του παιχνιδιού. Και τώρα οι 4 κριτές ενώνουν τις φωνές τους για να μας καλωσορίσουν στο "The Voice"!

O Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος μόλις μας καλωσόρισε, θα βρίσκεται στο τιμόνι της εκπομπής. Ο ρόλος του παρουσιαστη στο “The Voice” ωστόσο, βρίσκεται σε δεύτερη θέση καθώς όλο το βάρος και το κύρος του show επικρεντώνεται στα 4 άτομα που κάθοντα πάνω στις περιστρεφόμενες καρέκλες, την κριτική επιτροπή. Τα backstage θα καλύπτει ο Θέμης Γεωργαντάς.

Το δυνατό χαρτί του συγκεκριμένου show δεν είναι άλλο από την ίδια την κριτική επιτροπή, η οποία απαρτίζεται από 4 καταξιωμένους καλλιτέχνες του πενταγράμμου που είναι έτοιμοι να ανακαλύψουν “τη φωνή”! Μελίνα Ασλανίδου, Δέσποινα Βανδη, Αντώνης Ρέμος και Μιχάλης Stavento είναι έτοιμοι να κλείσουν να γυρίσουν την πλάτη τους στους διαγωνιζόμενους και να κρίνουν αντικειμενικά τη φωνή τους. Τα Blind Auditions ξεκινούν σε λίγα λεπτά!
Διαβάστε περισσότερα
Keywords
Τυχαία Θέματα