TVNEA LIVE: Διαβάστε ότι γίνεται στο 8ο επεισόδιο του #THEVOICEGR!

21:03 23/2/2014 - Πηγή: TVNea
11:52 Αυτό ήταν και σήμερα.Σας ευχαριστούμε που και σήμερα ήσασταν μαζί μας εδώ για αυτές τις ώρες.Από τον tvmind πολλές ευχές για μία όμορφη νύχτα,ένα υπέροχο ξημέρωμα και μία εκπληκτική εβδομάδα.

11:49 Αυτή ήταν η τελευταία blind audition για το The Voice 1.Και οι 4 coaches έχουν συμπληρωμένες τις ομάδες τους.Από την Παρασκευή θα έρθουν τα battles.Εκεί τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα.

11:43 Διαφημιστικό διάλειμμα και επιστρέφουμε!!!

11:35
Μόνο η Δέσποινα Βανδή είχε τη δυνατότητα να πατήσει το κουμπί και το έτσι έπραξε.Έλειπε μία τέτοια φωνή από την ομάδα της Δέσποινας.Εξαιρετική φωνή...

11:31 Για πάμε να δούμε πως θα τα καταφέρει η Μαρία Βλαχάβα.Είναι 30 ετών και θα πει τραγούδι της Τάνιας Τσανακλίδου και συγκεκριμένα το ¨Πάτωμα¨.Ζει στη Νεάπολη της Κοζάνης.Αγαπάει πολύ την παραδοσιακή μουσική και προέρχεται από οικογένεια που όλοι τραγουδάνε και όλοι γνωρίζουν να παίζουν ένα τουλάχιστον μουσικό όργανο.Το 2001 σπούδασε στην Άρτα Λαική παροδοσιακή μουσική και το 2002 τραγούδησε στην Άρτα.Το 2008 ξαναγύρισε στην Κοζάνη και από το 2009 εργάζεται με το συγκρότημα της τους ¨Trio e Dama¨ σε ρεμπετάδικα και άλλα κέντρα.Παράλληλα εργάζεται ως δασκάλα σε ωδείο και ως καθηγήτρια Πολιτισμικής αγωγής σε σχολείο δεύτερης ευκαιρίας.

11:22 Παρόλο που μας εξέπληξε όλους το κουμπί πάτησε μόνο ο Μιχάλης.Έτσι λοιπόν ο Μιχάλης συμπληρώνει και αυτός την ομάδα του.

11:19 Επιστρέψαμε!Συνεχίζει στο παιχνίδι ο Ιορδάνης Καρακασίδης.Είναι 21 χρονών και θα ερμηνεύσει το ¨Carussο¨ του Lucio Dalla.Ζει με την οικογένεια του στη Θεσσαλονίκη.Τραγουδάει από 7 χρονών και τα πρώτα ερεθίσματα του τα πήρε από την αδελφή του και τη γιαγιά του που έχουν πολύ καλές φωνές.Έχει λάβει μέρος σε έναν διαγωνισμό που διοργάνωσε η εταιρία Lucianno Pavarotti.

11:09 Διαφημιστικό διάλειμμα.Ο κλοιός σφίγγει...

11:03 Αποφάσισε να πάει στην ομάδα του Μιχάλη.

10:57 Πάτησαν το κουμπί κατευθείαν ο Μιχάλης και η Δέσποινα Βανδή!

10:54 Επιστρέψαμε και για πάμε να δούμε τι θα κάνει η Αρετή Κοσμίδου.Είναι 16 και θα πει το ¨Let her go¨ του Passenger.Μεγάλωσε και ζει στην Αλεξανδρούπολη με την οικογένεια της.Είναι μαθήτρια της δευτέρας λυκείου και έχει παρακολουθήσει δύο χρόνια μαθήματα κλασσικής κιθάρας και συνεχίζει τα τελευταία 3 χρόνια μαθήματα ακουστικής.Δεν έχει εμπειρία στο τραγούδι και είναι η πρώτη φορά που θα τραγουδήσει μπροστά σε μεγάλο κοινό,πέρα από μερικές σχολικές συναυλίες.

10:45 Διαφημίσεις και ερχόμαστε!

10:43 Ευτυχώς πέρασε στην επόμενη φάση,δυστυχώς γύρισε μόνο ένας.Συγκεκριμένα το κουμπί πάτησε ο Μιχάλης και έτσι θα είναι στην ομάδα του.Να κάνω ένα σχόλιο?Άκουσα που είπε στο video ότι αν δεν τα καταφέρει να κάνει καριέρα μετά το παιχνίδι θα φύγει στο εξωτερικό?Δεν το καταλαβαίνω...Θεωρεί κάποιος ότι τα πράγματα έξω είναι πιο εύκολα?Ας σκεφτούμε λίγο πριν δηλώσουμε τέτοια πράγματα.

10:38 Συνεχίζουμε με τον Πάνο Παταγιάννη,ο οποίος είναι 30 χρονών.Ζει στην Αθήνα και είναι απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών.Από 5 χρονών συμμετέχει σε σχολικές γιορτές.Παρακολούθησε μαθήματα μουσικής και στα 18 του ξεκίνησε να τραγουδά επαγγλεματικά.Έχει συνεργαστεί με τις Μέλισσες,την Τάμτα,την Ευριδίκη και τον Δ.Κοργιαλά.Έχει κάνει διάφορα video clips και έχει λάβει μέρος σε διάφορους διαγωνισμούς(Mad 2006,Amita Motion).Έχει παίξει στο θέατρο και έχει εκδώσει επίσης και Cd.

10:35 Τελικά μετά από πολλή διαπραγμάτευση αποφασίζει να πάει στην ομάδα του Αντώνη Ρέμου!

10:30 Γύρισαν ο Αντώνης Ρέμος και ο Μιχάλης.

10:26 Επιστρέψαμε!Σειρά έχει η Ιωάννα Τσαγκάρη.Είναι 28 χρονών και ερμηνεύσει το ¨Mad about you¨ δια χειρός hooverphone.Κατάγεται από την Αθήνα και έχει ζήσει 5 χρόνια στο Λονδίνο.Πριν από 1,5 χρόνο ήταν η πρώτη επαφή που είχε με το τραγούδι σε ένα jam session στο Λονδίνο.Δύο εβδομάδες μετά της πρότειναν δουλειά.Από τότε λέει πως έχει κάνει απίστευτα άλματα φωνητικά και επαγγελματικά.Εδώ και έναν χρόνο πραγματοποιεί live σε μαγαζιά με jazz μουσική και παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής.

10:17 Πάμε στο δεύτερο διαφημιστικό διάλειμμα και σε λίγο τα σπουδαιότερα...

10:12 Δεν κατάφερε να περάσει!Η φωνή της ήταν καλή,ωστόσο δεν ήταν ικανή να μαγέψει τους κριτές και να δώσει το λίγο παραπάνω για να γυρίσουν την καρέκλα τους.

10:09 Πάμε να δούμε τι θα κάνει η Μίκα Δαρμάνη.Είναι 30 ετών και θα πει το ¨Blue Jeans¨ της Lana Del Ray!

10:06 Η επόμενη τραγουδίστρια η Ιωάννα Τσαγκανίκα δεν κατάφερε να περάσει.Ερμήνευσε ¨Το Λάθος¨ της Μελίνας Ασλανίδου.Κανείς δεν πάτησε το κουμπί.Η Μελίνα ήθελε να πατήσει το κουμπί,αλλά δεν μπόρεσε αφού έχει συμπληρώσει η ομάδα της.

10:02 Τελικά επιλέγει την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου!Έτσι συμπληρώνει όλη την ομάδα και από εδώ και πέρα δεν παίρνει άλλο παίκτη.

10:00 Απίστευτο!Πέρασε στο παρά 5 και μάλιστα πάτησαν το κουμπί και οι 4.

9:54 Συνεχίζουμε δυναμικά με το Γιώργο Νέγκα που θα ερμηνεύσει το ¨Wild is the wind¨ του David Bowie.Μάλιστα θα εμφανιστεί στη σκηνή με κιθάρα.Είναι 24 ετών και κατάγεται από τη Ναύπακτο.Εργάζεται από μικρός,όπως ήταν το παιδικό του όνειρο.Έχει δώσει δικά του τραγούδια σε γνωστούς καλλιτέχνες όπως είναι η
Θωμαή Απέργη.Έχει σπουδάσει μουσική τεχνολογία.Έχει κάνει μαθήματα κιθάρας δύο χρόνια και ένα χρόνο παραδοσιακής,λαικής κιθάρας.

9:46 Πάμε στο πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα και επιστρέφουμε σε λίγα λεπτά.Να σημειώσουμε πως μόλις έπαιξε για πρώτη φορά το trailer για τα Battles που θα ξεκινήσουν την επόμενη Κυριακή.

9:41 Το έχει μετανιώσει πολύ η Δέσποινα Βανδή.Κάτι τέτοιο συμβαίνει στην coach δεύτερη φορά στο παιχνίδι

9:38 Δυστυχώς δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση,αν και η Δέσποινα Βανδή ήταν κοντά στο να πατήσει το κουμπί.

9:35 Συνεχίζουμε με την Κατερίνα Καμπανέλη που έχε σίγουρα μία εκκεντρική εμφάνιση!Είναι 18 χρονών και θα ερμηνεύσει το Hallelujah

9:32 Ο Δημήτρης αποφασίζει να μπει στην ομάδα του Αντώνη Ρέμου.Δεν έγινε η ανατροπή...

9:28 Γύρισαν και οι 4 coach.Είχε πολύ καλή προφορά,αρκετό νεύρο,σκηνική παρουσία αν και δεν το υπολογίζουν οι κριτές και ωραία γυρίσματα.

9:24 Ξεκινάμε κατευθείαν με τον Δημήτρη Τικτόπουλο.Είναι 33 ετών και θα ερμηνεύσει το ¨We are the champions¨ των Queen.Ο Δημήτρης έχει συμμετάσχει σε παλαιότερα talent shows,αλλά αποχώρισε στα lives.Έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Αντώνη Ρέμο και τη Δέσποινα Βανδή!

9:22 Το show μόλις ξεκίνησε με ένα video αναδρομής!

21:00 Σε λίγα λεπτά ξεκίνα το 8ο επεισόδιο η αλλιώς η τελευταία blind audition σήμερα Κυριακή του πετυχημένου προγράμματος του ΑΝΤ1 " THE VOICE", και το TVNEA είναι εδώ για να σας μεταφέρει τα πάντα
Keywords
Τυχαία Θέματα