TOP 10 trends for autumn/winter 2014-2015

19:46 8/9/2014 - Πηγή: TVNea
Ωραίο το καλοκαιράκι . Μάξι φορέματα, αποκαλυπτικά tops και καυτά σορτσάκια… Ακόμη πιο ωραίος και ο χειμώνας με το layering του και την άφθονη ποικιλία του σε outfits.
Νέες τάσεις, νέοι συνδυασμοί , νέες προτάσεις , extreme outfits και χρώμα προτείνουν για αυτόν τον χειμώνα οι σχεδιαστές.
1) Op-art & geometry (έντονα prints – γεωμετρικά prints)
2) 60’s feeling & futurism
3) Asymmetry
4) 90’s and sporty chic
5) Capitone- duvet coats – ponchos & furs
6) Army
chic
7) Fairy tale touch
8) Metallics
9) Neon colours and colour mix
10) Ανδρόγυνο tailoring

Θυμάστε την Twiggy και τις άλλες γυναικείες φιγούρες των 60’s? Ε τοτε σίγουρα θα σας έρχονται στο μυαλό φορέματα σε A γραμμή και ψιλοτάκουνες μπότες με χοντρά τακούνια.

Θυμηθείτε την barbarella……Φουτουρισμός στο μεγαλείο του. Λάμψτε με ασημί τόνους λες και βγήκατε από…..το διάστημα!
Ασυμμετρίες σε μπλουζάκια, μπλούζες και φούστες έρχονται να δώσουν νόημα στα πατρόν και τα outfits.

Επιστροφή στα 90’s της υπερβολής και σε μια sportive χλιδή. Η αθλητική περιβολή επιμένει και αυτό το χειμώνα. Ύμνος η τάση αυτή , για κάθε γυναίκα που επιζητά την άνεση και έξτρα ποντους στυλ.

Τα duvet, οι κάπες, τα πόντσο και οι γούνες έχουν την τιμητική τους κυρίως σε oversized γραμμή. Ζεστά, παιχνιδιάρικα, φέτος σε ιδιαιτέρως έντονα χρώματα. Τις κρύες και βροχερες μέρες και νύχτες του χειμώνα δε θα σας στερήσουν το στυλ που επιζητάτε. Τέλος, τα παλτό φέτος φτάνουν ως τον αστράγαλο και θυμίζουν ρόμπα με την κλασσική μακρόστενη απλή ζώνη στη μέση.

Το χακί έρχεται δυναμικά αυτή τη σεζόν. Συνδυασμένο σε army κομμάτια θα σας μετατρέψουν σε μια δυναμική γυναίκα γεμάτη επιβλητικότητα.

Οι σχεδιαστές εμπνευσμένοι από παραμύθια , τον ρομπέν των δασών, τις νεράιδες και λίγο το game of thrones, δημιούργησαν μοναδικά σχέδια. Κουκούλες, μεσαιωνικά prints , υφάσματα από πλεκτό και τσόχα συντελούν στην τάση αυτή.

Μεταλλικά στοιχεία παντού! Ραμμένες πέτρες και κοσμήματα πάνω στα ρούχα, Φερμουάρ με μεταλλικά δοντάκια .

Είστε έτοιμες να δώσετε χρώμα στα χειμερινά looks σας; ΦΛούο πινελιές και συνδυασμοί χρωμάτων θα σας βοηθήσουν. Πληθώρα έντονων σχεδίων είδαμε στις πασαρέλες για αυτό το χειμώνα. Γιατί παντα θέλουμε λίγο χρώμα στη μουνταμάρα του χειμώνα!

Sos Υφασματα : καπιτονε, δερμα, γουνα, πλεκτά, βινυλ.

With Love,Annie D.Krt (Fashion Designer|| Stylist)For more : [email protected]
http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα