Star - Τατιάνα: Πέτυχε το ακατόρθωτο και εκτόξευσε το κανάλι

11:02 26/9/2013 - Πηγή: TVNea
Οι καιροί αλλάζουν, το ίδιο και οι συνήθειες του τηλεθεατή. Η Τατιάνα που φημίζεται για τις αξεπέραστες προσλαμβάνουσές της και το ένστικτο τηλεοπτικής αυτοσυντήρησής της, πέτυχε το ακατόρθωτο.

Παρά το γεγονός ότι η επιτυχημένη εκπομπή της μεταφέρθηκε σε άλλη ζώνη, που μόνο αποδοτική δεν ήταν για τον σταθμό τόσα χρόνια, κατάφερε μέχρι στιγμής να κάνει τη διαφορά τόσο σε νούμερα και αποδοχή όσο και στην εκτίμηση και πραγματική αναγνώριση του τηλεθεατή.

Επίσης, παρόλο που όλες οι εκπομπές του Star τα πάνε περίφημα
μέχρι ώρας και αφού το παζλ του ανταγωνισμού δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, σίγουρα η επιτυχία της Τατιάνας συμβάλλει στην άνοδο της νέας τούρκικης παραγωγής "Προδοσία". Έτσι, χτίζεται μια ζώνη που πραγματικά δεν υπήρχε με αποτέλεσμα ακόμα και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων να παίρνει ως πάσα ικανοποιητικά για το Star ποσοστά.

Η συνέχεια αναμένεται ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα, αλλά η φορμαρισμένη παρουσιάστρια φαίνεται να διανύει μια από τις καλύτερες τηλεοπτικές περιόδους της. Τελικά, το άστοχο trailer με τα αμέτρητα dislike, καθώς και οι ..αλησμόνητες αυτοπαρουσιάσεις του ξανθού της μαλλιού μάλλον γούρι της έφεραν. Μπορεί να γέλασαν και να έκραξαν πολλοί και πολύ, όμως η ίδια φαίνεται ότι αντιδρά άμεσα και αποτελεσματικά σε ό,τι και αν συμβεί. Και αυτό είναι το μεγαλύτερο προσόν της.
Keywords
Τυχαία Θέματα