'Sila'' πίσω από τις κάμερες!

13:00 10/12/2012 - Πηγή: TVNea
Σας έχουμε ξαναγράψει για τα παρασκήνια της σειράς, με κυρίαρχα τα...επεισόδια ανάμεσα στην Τσανσού Ντερέ και τον Μεχμέτ Ακίφ Αλακούρτ. Μη νομίζετε, όμως, ότι πίσω από τις κάμερες της σειράς όλοι...σκοτώνονταν με όλους. Πέρα από τους καβγάδες των δύο πρωταγωνιστών, οι περισσότερες ημέρες στο Μάρντιν κυλούσαν ήρεμα- όσο ήρεμα βέβαια μπορούν να είναι εξωτερικά γυρίσματα σε μια περιοχή που κάποιες φορές ξεπερνούσε τους 40 βαθμούς Κελσίου, ενώ τα παρεάκια ανάμεσα στους ηθοποιούς δεν άργησαν να δημιουργηθούν.

Οι περισσότεροι ηθοποιοί μιλούν στις συνεντεύξεις τους με νοσταλγία για την περίοδο
των γυρισμάτων της Σιλά, ενώ αναφέρονται σε μεμονωμένα περιστατικά που έκαναν κάποιες φορές το σετ...μπάχαλο, με την καλή έννοια. Οπως ας πούμε :

Το αυτοσχέδιο πάρτυ γενεθλίων που στήθηκε για χάρη της Ναρίν-Μποντσούκ Γιλμάζ. Οταν μαθεύτηκε ότι μια εντατική ημέρα γυρισμάτων συνέπιπτε με την ημέρα γενεθλίων της ηθοποιών, συγκεντρώθηκαν αμέσως χρήματα από όλους και αγοράστηκαν όχι μια αλλά δύο τούρτες για να σβήσει η ηθοποιός.

Ο μικρός γιός της Σιλά και του Μποράν, ο-σύμφωνα με το σενάριο-Μπετιρχάν είχε γίνει η μασκώτ των γυρισμάτων. Το μελαχρινό μωράκι άλλαζε χέρια συνεχώς καθώς όλοι ήθελαν να το αγκαλιάσουν και να το κανακέψουν. Αυτό κάποιες φορές προκαλούσε το θυμό των σκηνοθετών που ήθελαν να κάνουν τη δουλειά τους.

Οταν ο ''Μποράν'' είχε κέφια, μια σκηνή...απαγωγής μπορούσε να εξελιχθεί σε ένα θερμό τανγκό...Ρωτήστε και την ''Αισέ'', που το χόρεψε μαζί του.

tvzappinghttp://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Αναζητήσεις
σιλα πισω απο τις καμερες, σιλα μποραν ολες οι σκηνες τους
Τυχαία Θέματα