STAR εναντίον SKAI:Η βεντέτα της χρονιάς...

20:00 5/9/2013 - Πηγή: TVNea
Κατά καιρούς έχουμε δει αρκετές άτυπες 'κόντρες' στην tv ανάμεσα σε σταθμούς.Το παλαιό...ψυχροπολεμικό κλίμα Mega-Ant1 έδωσε τη θέση του στον πόλεμο Ant1-Alpha,NET-SKAI κτλ.
Φέτος,το ενδιαφέρον στρέφεται στο άτυπο δίδυμο STAR-SKAI.Η μεταγραφή Τσαπανίδου,η απόλυση Μαλέλη,η έλευση της Λαμπίρη στον ΣΚΑΙ (στη ζώνη που υπηρετούσε επί σειρά ετών στο STAR), δημιουργούν ενδιαφέροντα ερωτήματα:
-Θα αναστήσει η Pope
το 'πεθαμένο' 10-1 του Star?Αν ναι θα γίνει-πρωτίστως- εις βάρος του ΣΚΑΙ.Στους κύκλους πάντως και των 2 καναλιών, υπάρχουν κρυφές προσδοκίες για τη 2η θέση της ζώνης...
-Η μεγάλη μάχη εντυπώσεων θα δοθεί φυσικά στο slot 19.00-22.00.Ο Μαλέλης, χρόνια θιασώτης της αλλαγής του προφίλ στο STAR,βλέπει να συντελούνται αλλαγές μόλις...πήρε πόδι!Πιθανή αποτυχία του πολυδιαφημιζόμενου μοντέλου ενημέρωσης με Χατζηνικολάου-Ζαχαρέα κτλ θα φέρει κρυφά...χαμογελάκια στο πρώην κουμανταδόρο του Star,ο οποίος θέλει να 'ανεβάσει' Κοσιώνη-Ευαγγελάτο στη φετινή σεζόν.
-Προσωπικό στοίχημα αποτελεί και για τη Λαμπίρη η επιστροφή της.'Η τώρα ή ποτέ' είναι η φετινή ευκαιρία που της δίνει ο Μαλέλης,με τον οποίο διατηρούν στενές σχέσεις.Απόλυτα προβλέψιμη η επιλογή του (την οποία δεν είδαν όλοι στο Φάληρο 'θετικά'...) να βάλει την πρώην 'Super Star' απέναντι σε Μενεγάκη- Μελέτη...
Ο Ant1 φέτος ανεβαίνει επίπεδο,ξελασπώνοντας οριστικά από την...ουρά.Η μάχη της 3ης θέσης θα είναι ΚΑΥΤΗ ανάμεσα σε Alpha-Star-SKAI.
Keywords
Τυχαία Θέματα