PRIME TIME ANT1:Αλλαγή στην αλλαγή...

14:20 29/6/2013 - Πηγή: TVNea
Νέα αλλαγή έκανε ο ΑΝΤ1 μέσα σε διάστημα μιας ημέρας στη Prime Time του.Μάλλον μερικοί δεν έχουν πάρει σοβαρά την δουλεία τους στον προγραμματισμό του καναλιού ειδικά την ώρα που ο σταθμός θέλει να αλλάξει το προφίλ του και να πλησιάσει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ μυθοπλασία..
Έτσι από την Δευτέρα θα έχουμε νέο πρόγραμμα στο Prime Time του καναλιού. Έτσι στις 21:00 στην θέση
του Σουλη θα παίζει η εκπομπή Πλάκα Κάνεις...(δεν λέω καλή σαν επιλογή) αλλά θα μπορούσαν να μπουν και οι ΑΜΑΝ που σάρωσαν στα νούμερα τηλεθέασης στους καναλάρχες του MEGA. Στις 22:00 αντι για την Οικογένεια της συμφοράς θα βλέπουμε κατά πάσα πιθανότητα το Ελληνικό WIPE OUT...Οι επόμενες ώρες με X FACTOR-OΛΑ με νουν σταθερά στο πρόγραμμα μιας και είναι τα μοναδικά που κάνουν νούμερα τηλεθέασης...

Πάντως εντύπωση μου προκαλεί το γεγονός ότι το αδελφάκι του ΑΝΤ1 το MΑΚΕΔΟΝΙΑ TV , έχει αρκετά καλό προγραμμα, που αν ηταν στον ΑΝΤ1 θα χτυπούσε τρελά νούμερα τηλεθέασης.Ένα παράδειγμα είναι το JUST FOR LAUGHS ,έξυπνα αστεία, μια κρυμμένη κάμερα και μερικά ανυποψίαστα θύματα και έχετε το Just For Laughs Gags, μια αλάνθαστη συνταγή για γέλιο αλλά και μια μεξικανική παραγωγή με τίτλο ο Θρίαμβος της Αγάπης θα μπορούσαν να σταθούν αρκετά καλά στις δύσκολες ώρες του ΑΝΤ1. Άλλωστε και το τούρκικο Χίλιες και μια νύχτες έπαιξε πρώτα στο MΑΚΕΔΟΝΙΑ TV και μετά το πήρε ο ΑΝΤ1.

Τελικά σαν το MEGA σε θέμα πονηράδα και σωστού προγραμματισμού ΚΑΝΕΝΑ.
Keywords
Τυχαία Θέματα