OIKOTIMES: Η Ελλάδα επιβεβαιώνει τη συμμετοχή της στη Eurovision!

19:15 6/11/2013 - Πηγή: TVNea
Τέλος στα σενάρια περί αποχής των ελληνικών χρωμάτων από τον 59ο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision επιχειρεί να δώσει το Oikotimes, μέσα από δημοσίευμά του χθες αργά το βράδυ.

"Η ΝΕΡΙΤ επιβεβαιώνει τη συμμετοχή της στη Eurovision του 2014" ήταν ο τίτλος της είδησης που δημοσιεύτηκε, στην οποία υπογραμμίζεται πως ο
νέος ραδιοτηλεοπτικός φορέας που διαδέχεται την ΕΡΤ βρίσκεται σε γόνιμες συζητήσεις με την EBU και σύντομα πρόκειται να αναγνωριστεί από την πανευρωπαϊκή ραδιοτηλεοπτική ένωση. Με τον τρόπο αυτό, η Ελλάδα ανεβάζει τον αριθμό των συμμετοχών στις 30.

Την ίδια ώρα, το Oikotimes αποκαλύπτει πως ήδη από τον Σεπτέμβρη το διοικητικό συμβούλιο της υπό κατασκευήν ΝΕΡΙΤ πραγματοποιούσε συζητήσεις σχετικά με τον διαγωνισμό και πως ουδέποτε εγκαταλήφθηκε η ιδέα περί συμμετοχής της Ελλάδας στη διοργάνωση. Τέλος, το site ισχυρίζεται πως ενδεχομένως η ΝΕΡΙΤ θα συζήτηση εκ νέου συνεργασία με το MAD, όπως έγινε πέρσι, αφού το τελικό αποτέλεσμα είχε επιτυχία τόσο στην τηλεθέαση όσο και στον βαθμολογικό πίνακα. "Άλλωστε", αναφέρει το δημοσίευμα, "η συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision του 2014 είναι ιστορική, αφού αποτελεί την 40η επέτειο της χώρας στο διαγωνισμό".
Keywords
Τυχαία Θέματα