O Νίκος Αποστολόπουλος... έκαψε τον εγκέφαλό μας (και τον δικό του)

16:17 19/5/2015 - Πηγή: TVNea

Όλα για τη δημοσιότητα!!! Αυτός θα έπρεπε να είναι ο τίτλος της συγκεκριμένης ανάρτησης που κάνω. Και φυσικά αναφέρομαι στον Νίκο Αποστολόπουλο... τον wannabe και πάλι διάσημο, επώνυμο, ή όπως αλλιώς θέλετε! Και πως μπορείς να γίνεις διάσημος σήμερα; Απλά "τα χώνεις" στην Ελένη Μενεγάκη, κάνεις μια ανυπόστατη κριτική, βγάζεις όλη τη χολή σου... και τσουπ... σε παίζουν όλα τα κανάλια. Και μετά κάθεσαι στον καναπέ σου, καμμένος
όσο ποτέ, και βλέπεις τις δηλώσεις σου να παίζουν παντού! Μα αυτός ήταν ο σκοπός, ο στόχος των δηλώσεών σου!
Ο Νίκος Αποστολόπουλος, αν και μας έχει συνηθίσει σε άσκοπές, άστοχες και όλο κακία δηλώσεις, αυτή τη φορά μας έκαψε τον εγκέφαλο... αφού έκαψε πρώτα τον δικό του! Αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στην Ελένη Μενεγάκη, προσβάλλοντάς την και κρίνοντας μια γυναίκα που επέστρεψε στην δουλειά της μετά από την γέννα του παιδιού της!
«Την είδα την Ελένη Μενεγάκη, μια χαρά ήταν και αυτή. Με πολύ θράσος έβαλε ένα κάπρι παντελόνι με έναν κωλ... τεράστιο! Αυτό και αν ήταν θέμα! Όταν γεννάς δηλαδή, φοράς ένα κολλητό παντελόνι και αρχίζεις τις βόλτες; Ας έβαζε ένα ριχτό. Στην εκπομπή το είδα εγώ την ώρα που έτρωγα, φορούσε μαύρη μπλούζα και μαύρο παντελόνι κολλητό με έναν κωλ... τεράστιο που ήταν σαν πλατφόρμα για προσγείωση ελικοπτέρων! Δεν θα έπρεπε να το αποφεύγει αυτό μια γυναίκα; Για όνομα του Θεού! Δεν μπορείς να κάνεις την μπεμπέκα συνέχεια», είπε ο Νίκος Αποστολόπουλος.
Και να θυμίσουμε ότι ο "κύριος" δηλώνει σχεδιαστής μόδας που φτιάχνει ανδρικά και γυναικεία ρούχα... Αν και απ' ότι φαίνεται δεν σέβεται καθόλου τις γυναίκες, αφού μίλησε με άκρως ρατσιστικά σχόλια για μια γυναίκα που μόλις έχει φέρει το 4ο παιδί της, στον κόσμο.
http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα