O Χ. Σπανός στο tvnea:"Σίγουρα τα δικαιώματα από τις σειρές δεν είναι αυτά που μας αναλογούν."

18:04 12/2/2012 - Πηγή: TVNea
Ο Χρήστος Σπανός αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και παρακολούθησε σεμινάρια υποκριτικής με τον Βασίλη Διαμαντόπουλο και τον Μίνω Βολανάκη, ενώ παράλληλα σπούδασε θεωρία, αρμονία και τραγούδι στο Εθνικό Ωδείο. Ανήκει στους πολύ αγαπητούς ηθοποιούς, με συμμετοχές στις δημοφιλείς σειρές όπως: «Το μικρό σπίτι στο Παγκράτι», «Άκρως οικογενειακόν», «Safe Sex», «7 Θανάσιμες πεθερές», «Μια στιγμή, δύο ζωές», ενώ φέτος "εισβάλει" στα σπίτια μας μεσα από την μεγάλη επιτυχία του Mega «Πίσω στο σπίτι». Ο ίδιος μίλησε
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο tvnea και τον Γιάννη Ταξίδη, σε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης!

Χρήστο Καλησπέρα. Ξεκινώντας τη συνέντευξη μας, θαήθελα να σε πάω κάποια χρόνια πίσω! Πως ήταν τα παιδικά σου χρόνια;
"Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Θυμάμαι πολύ έντονα τα παιχνίδια στη γειτονιά, ειδικά τα καλοκαίρια. Στο σχολείο ήμουν πολύ καλός μαθητής αλλά πολύ πειραχτήρι."

Ποια ήταν τα όνειρα σου όταν ήσουν18 ετών;
"Δεν ήμουν απο τα παιδιά που λέγανε απο νωρίς ότι θέλουν να ασχοληθούν μετο θέατρο. Αυτή την απόφαση την πήρα στη δευτέρα λυκείου και μάλιστα τότε δε τοήξερε ούτε η παρέα μου. Τελειώνοντας το σχολείο άρχισα να ονειρεύομαι πότε θα βρεθώστη σκηνή. Αυτή τη μαγεία δηλαδή που λέγεται θέατρο. Το όνειρο αυτό άρχισε ναπαίρνει σάρκα και οστά όταν μπήκα στη δραματική σχολή του Εθνικού."

Η απόφαση σου να γίνεις ηθοποιός πωςπροέκυψε; Υπήρχαν αντιδράσεις από τους δικού σου;
"Ήταν τότε που άρχισα να σκέφτομαι τι θέλω να κάνω στη ζωήμου. Προσπαθούσα να βρω τρόπο να εκφραστώ. Γιατί και σαν παιδί ήμουν αρκετάεσωστρεφές. Δεν υπήρξα ποτέ η ψυχή της παρέας. Πήγαινα λοιπόν και έβλεπαπαραστάσεις,τις περισσότερες φορές μόνος μου. Την απόφαση να γίνω ηθοποιός  την πήρα μια μέρα λίγο πριν ξεκινήσει μιαπαράσταση,όταν άρχισαν να σβήνουν τα φώτα της πλατείας.
Αντιδράσεις απ΄το σπίτι πολλές. Έγινε εκτακτη γενική συνέλευση για νααποφασιστεί ποιος θα το ανακοινώσει στον πατέρα. Καταλαβαίνεις."
  
Τελευταία αποκάλυψες πως είσαιπατέρας ενός 9χρονου κοριτσιού! Πως είναι ο ρόλος του πατέρα; Ποιες οιδυσκολίες στη σημερινή εποχή;
"Είναι δύσκολος ρόλος γιατί δεν είναι ότι τον βρίσκεις και λες, αυτόςείναι, τον έχω. Τον μαθαίνεις μέρα με τη μέρα. Το θαυμαστό όμως είναι ότι με τηγέννηση του παιδιού σου αρχίζεις να βλέπεις τη ζωή με άλλο μάτι. Διαπιστώνειςότι δεν είσαι το κέντρο του κόσμου. Κι αυτό γίνεται απο την πρώτη στιγμή. Καιείσαι έτοιμος να δώσεις αγάπη και προστασία σε ένα πλάσμα που τα χρειάζεταιπραγματικά. Μετά από λίγο αρχίζουν οι αγωνίες για το μέλλον,να μάθει ναπροστατεύει τον εαυτό του κλπ."

Αν η κόρη σου σου αποκάλυπτε πωςθέλει να ασχοληθεί με το χώρο του θεάματος, ποια θα ήταν η αντίδραση σου;
"Η Μαρίνα είναι συνέχεια σε γυρίσματα, σε πρόβες δικές μου ή της μητέραςτης .Το περίεργο θα ήταν να μην ασχοληθεί.Θα χαιρόμουν να κάνει στη ζωή της αυτόπου αγαπάει. Άλλωστε φέτος συμμετέχει...Διαβάστε με ένα κλικ τη συνέχεια! Επίσης, πόσο τον έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση, θα
Keywords
Τυχαία Θέματα