O ANT1 χαντακώνει την εκπομπή Σε Πρώτο Πλάνο στις 1πμ

15:16 13/11/2013 - Πηγή: TVNea
Είναι μια από τις εκπομπές που την περασμένη τηλεοπτική χρονιά έκανε αίσθηση και εντυπωσίασε καθώς βγήκε απρόσμενα, χωρίς να την περιμένει κανείς. Φυσικά μιλάω για την εκπομπή Σε Πρώτο Πλάνο που παρουσιάζει η Κατερίνα Αντωνοπουλου. Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό η εκπομπή θα συνεχίσει και φέτος, μόνο που φέτος ακόμα και να σου άρεσε και να ήθελες να την δει παίζει μεσάνυχτα Κυριακής. Στις 0:45 αυτή την Κυριακή θα κάνει πρεμιέρα η εκπομπή μετά το DWTS βυθίζοντας την μέσα στη νύχτα. Και μπορεί τα νούμερα που θα κάνει εκείνη την
ώρα να είναι πολύ καλά μιας και θα πάρει και δυνατή πάσα, ο αριθμός τηλεθεατών όμως θα είναι πολύ μικρός μιας και η ώρα ακόμα και σε εμένα που μου αρέσει η εκπομπή, είναι απαγορευτική αλλά και κουραστική (η ωρα). Ποιος νοήμων άνθρωπος θα καθίσει στις 1 να δει την εκπομπή; Όχι τίποτα άλλο , η πρώτη εκπομπή έχει φοβερό ρεπορτάζ αλλα και εικονα μιας και είναι το μοναδικό κανάλι που έχει πάει στη "ΓΗ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΕΜΕΝΟ" (Συρία) όπως το αποκαλούν.
Μήπως τώρα που ο Μπουτος οδεύει προς ΑΝΤ1 να περάσει μια βόλτα από τους υπευθύνους του προγραμματισμού στον ΑΝΤ1; Σορρυ παιδιά, αλλά ακόμα και τα καλά προγράμματα σας κάνετε τα αδύνατα δυνατά για να τα χαντακώσετε.
Keywords
Τυχαία Θέματα