O 2ος κύκλος του ‘The Listener,’ αποκλειστικά στο FOXlife

11:26 1/6/2011 - Πηγή: TVNea

Πρεμιέρα 8 Ιουνίου 2011 στις 21:00
Η επιτυχημένη δραματική σειρά καναδικής παραγωγής επιστρέφει με δεύτερο συγκλονιστικό κύκλο, την Τετάρτη 8 Ιουνίου μόνο στο FOXlife. Ο Toby Logan (Craig Olejnik) είναι ένας 24χρονος νοσηλευτής που έχει ένα μεγάλο μυστικό: μπορεί να διαβάσει τη σκέψη των ανθρώπων. Ο νεαρός εξαιτίας του χαρίσματος του ήταν πάντα μοναχικός και φοβισμένος,
αρχίζει όμως να αποδέχεται ότι το χάρισμα του μπορεί να σώσει ζωές.
Με τον συνάδελφο του Oz, διασχίζουν την πόλη του Τορόντο και προσφέρουν τη βοήθεια τους σε όποιον βρίσκεται σε κρίση. Δίνοντας λύση στα προβλήματα των άλλων, ο Toby «θεραπεύει» και τις δικές του ανοιχτές πληγές. Μοιράζεται το μεγάλο μυστικό του ο Toby, με την αστυνομικό Michelle McCluskey (Lauren Lee Smith – CSI), η οποία παρά τις αρχικές τις αμφιβολίες, αρχίζει να αναγνωρίζει την απίστευτη δύναμη του Toby και να τον χρησιμοποιεί ως ‘μυστικό όπλο’ στην εξιχνίαση διαφόρων εγκλημάτων.  Όσο γεμάτη όμως είναι η επαγγελματική του ζωή, τόσο η προσωπική είναι σε κακή κατάσταση, και o βασανισμένος αυτός ήρωας παλεύει να λύσει εγκλήματα και ιατρικά μυστήρια και να ισορροπήσει μεταξύ το σκοτάδι και το φως.
Το Listener 2 πρόκειται να κάνει πρεμιέρα σε 120 χώρες και σε 33 γλώσσες στα κανάλια της FOX International Channels παγκοσμίως. Ο πρώτος κύκλος απέσπασε εξαιρετικές κριτικές και υψηλή τηλεθέαση σε πολλές χώρες.
Keywords
Τυχαία Θέματα