Nωαίνα: "Καλύτερα να μείνω στην ιστορία επειδή κατέβασα το παντελόνι μου, παρά σαν νικήτρια του X Factor"

09:16 8/7/2016 - Πηγή: TVNea
Στο Down Town μίλησε η Νωαίνα και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην κίνσηη που έκανε στο X-Factor να κατεβάσει το παντελόνι της και προκάλεσε πλήθος σχολίων.

Πώς νιώθεις που κάποιοι σε έμαθαν όχι λόγω της φωνής σου, αλλά επειδή κατέβασες το παντελόνι σου;
Αυτό που έγινε είναι ένα δικό μου κομμάτι. Κάτι που έκανα εγώ. Άρα αν κάποιος επιλέξει να σχολιάσει αυτήν την κίνηση αντί για τη φωνή μου είναι δικαίωμα και πρόβλημά του. Από τη στιγμή που εκτίθεμαι,
ο καθένας έχει δικαίωμα να σχολιάσει ό,τι θέλει. Ο τηλεθεατής δεν μπορεί να έχει μια ολοκληρωμένη άποψη για τον χαρακτήρα μου από τα δείγματα που παίρνει.

Οπότε τους λες να σε γνωρίσουν πρώτα καλύτερα;
Όχι, δεν λέω τίποτα σε κανέναν.

Τελικά γιατί το έκανες;
Tο έκανα από αντίδραση. Όταν έμαθα πως παρουσιαζόμουν πρώτη στο X Factor, άλλαξα τη χορογραφία μου επειδή δεν ήθελα να βγω τόσο σέξι. Πήρα από μόνη μου την πρωτοβουλία να είμαι λιγότερο προκλητική. Ο Θοδωρής Μαραντίνης στην κριτική του μου είπε πως θα ήθελε να με δει πιο σέξι. Μετά ο Σάκης κοίταξε μέσα από το παντελόνι μου για να βρει το μουστάκι μου και η Ευαγγελία στο greenroom με ρώτησε και επέμεινε πού είναι το μουστάκι μου. Τότε αυθόρμητα και ως ένδειξη αντίδρασης κατέβασα το παντελόνι. Το «mooning» υπάρχει από τα αρχαία χρόνια και είναι μια κίνηση διαμαρτυρίας, απλώς δεν είναι τόσο διαδεδομένο στην Ελλάδα.

Εσύ κατάλαβες πως φάνηκε στον αέρα κάτι παραπάνω απ’ όσο θα έπρεπε;
Εκείνη τη στιγμή δεν φαινόταν πως η κάμερα έπιανε κι εμένα 100%.

Το μετάνιωσες; Αν γυρνούσες τον χρόνο πίσω θα το έκανες πάλι;
Ό,τι έγινε έγινε. Εγώ με αυτήν την κίνηση αυτή ήθελα να ταρακουνήσω το σύστημα. Καλύτερα να μείνω στην ιστορία με αυτό, παρά σαν νικήτρια του X Factor. Η πρόθεσή μου ήταν να αλλάξω τα δεδομένα. Με στήριξαν, όμως, και άνθρωποι του χώρου όπως ο Νίκος Μουρατίδης και η Αλεξάνδρα Τσόλκα και έθιξαν τη σοβαροφάνεια που επικρατεί στην Ελλάδα.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα