Nίκος Οικονομόπουλος: Πήγα στο talent show για να πουλήσω τη φωνή μου!

11:46 6/3/2013 - Πηγή: TVNea

O Nίκος Οικονομόπουλος μίλησε στην Ευαγγελία Αραβανή και την εκπομπή Greeklips.O Nίκος Οικονομόπουλος είναι ο πρώτος καλλιτέχνης που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του MTV, «Greeklips».
Η Ευαγγελία Αραβανή τον συνάντησε σε μια ξεχωριστή συναυλία για τους fans του και μίλησε μαζί του αποκλειστικά για το ΜΤV.Ο δημοφιλής τραγουδιστής ευχήθηκε αρχικά κάθε επιτυχία στην νέα της εκπομπή:«Είμαι γουρλής, θα τα πας καλά στο εύχομαι και το πιστεύω».«Δεν
μου δίνετε συχνά η ευκαιρία να πω τραγούδια άλλων καλλιτεχνών και είναι κάτι που ήθελα να κάνω. Ήθελα να πω τραγούδια που αγγίζουν εμένα και κατ΄ επέκταση πιστεύω και τον κόσμο» είπε ο Νίκος Οικονομόπουλος όταν ρωτήθηκε από την Ευαγγελία για την επιλογή του να μην τραγουδήσει πολλά δικά του κομμάτια εκείνη τη βραδιά, αλλά τραγούδια άλλων καλλιτεχνών.Ποιος είναι ο αγαπημένος σου καλλιτέχνης που θα ήθελες να συνεργαστείς μαζί του:
«Ένας καλλιτέχνης μεγάλος που έφυγε πρόσφατα και θα ήθελα πολύ να είχα συνεργαστεί μαζί του είναι ο Δημήτρης Μητροπάνος. Με τον Γιάννη Πάριο έχω συνεργαστεί και έχουμε πολύ καλή σχέση. Επίσης ο Γιάννης Πουλόπουλος, τον γνωρίζω αλλά δεν έχω συνεργαστεί μαζί του».
Ποιο είναι το τραγούδι που αν μπορούσες θα ήθελες να το είχες πει πρώτος:
«Μου ήρθε αμέσως στο μυαλό, το “Λυπήσου με” του Γιάννη Πάριου»
Αν και βγήκες από ένα talent show δεν σε έχει ακολουθήσει στην καριέρα σου…
«Δεν με πειράζει καθόλου που ξεκίνησα από εκεί. Πήγα να «πουλήσω» τη φωνή μου όχι κάτι άλλο. Αυτή είναι η πορεία μου, αλλά και αν δεν είχα πάει εκεί πάλι αυτή θα ήταν η πορεία μου, γιατί αυτό διάλεξα να κάνω…»
Keywords
Τυχαία Θέματα