Nέα κωμωδία από τον δημιουργό του "Big Bang Theory" με πρωταγωνίστρια οσκαρική ηθοποιό

09:16 17/7/2016 - Πηγή: TVNea

Αν και στη χώρα μας η συζήτηση για τη χρήση μαριχουάνας λαμβάνει ενίοτε γραφικές διαστάσεις, στις ΗΠΑ το έχουν προχωρήσει πολύ το πράγμα. Αρκετές πολιτείες έχουν νομιμοποιήσει τη χρήση της για ιατρικούς σκοπούς, ενώ τέσσερις (Αλάσκα, Κολοράντο, Όρεγκον και Ουάσινγκτον) την έχουν νομιμοποιήσει πλήρως. Ε, και αφού η κάνναβη έχει μπει πλέον στην καθημερινότητά τους, οι Αμερικανοί είπαν να το ρίξουν λίγο και στην πλάκα.

Ούτε μία ούτε δύο. Τέσσερις κωμωδίες βρίσκονται στα σκαριά με θέμα τη χρήση κάνναβης. Η Amazon
ετοιμάζει το “Highland” με πρωταγωνίστρια τη Μάργκαρετ Τσο. Το HBO τσίμπησε έξι επεισόδια για το “High Maintenance”, ενώ το NBC ανάθεσε στο ζευγάρι Άνταμ και Ναόμι Σκοτ να γράψουν το σενάριο του “Buds”.

Αυτά τα πρότζεκτ, ωστόσο, φαίνεται να ωχριούν μπροστά στο πρότζεκτ του Netflix. Γιατί; Πρώτον και κύριο, γιατί η σειρά του, με τίτλο “Disjointed” έχει στο τιμόνι της τον Τσακ Λορ, ο οποίος έχει υπογράψει το “Big bang theory”, το “Mom”, το “Mike & Molly” και το “Two and a Half Men”. Στο οποίο “Two and a Half Men” είχε συναντήσει και την Κάθι Μπέιτς, τον δεύτερο και κύριο λόγο που κάνει το πρότζεκτ τόσο ενδιαφέρον.

Η Μπέιτς μας έκανε να βλέπουμε εφιάλτες με την ερμηνεία της ως ψυχοπαθής Άνι Γουίλκς που κρατούσε αιχμάλωτο τον Πολ Σέλντον (Τζέιμς Κάαν), για να γράψει το επόμενο βιβλίο του στα μέτρα που αυτή ήθελε στην ταινία “Misery”. Η συγκεκριμένη δουλειά τής εξασφάλισε τόσο το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου όσο και μία Χρυσή Σφαίρα.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, http://www.hollywoodreporter.com/live-feed/netflix-lands-chuck-lorre-pot-858213 στο “Disjointed”, η Αμερικανίδα ηθοποιός θα υποδυθεί μία υπέρμαχο της νομιμοποίησης της χρήσης κάνναβης, η οποία ζει επιτέλους το όνειρό της ως ιδιοκτήτρια ενός καταστήματος πώλησης κάνναβης στο Λοας Άντζελες. Στο ίδιο μαγαζί δουλεύουν μαζί της τρεις υπάλληλοι, ο εικοσάρης γιος της και ένας λίγο-πολύ προβληματικός σεκιουριτάς. Και επειδή σε όλους τούς αρέσει να το... σκάνε, είναι και οι έξι φτιαγμένοι σχεδόν σε μόνιμη βάση.

Το “Disjointed” είναι μόνο μία από τις σειρές που ετοιμάζει το Netflix για να κάνει δυναμική είσοδο και στο πεδίο της κωμωδίας. Ξεχωρίζουν ακόμα το “Maniac” με πρωταγωνιστές την Έμμα Στόουν και τον Τζόνα Χιλ και το Santa Clarita Diet με πρωταγωνιστές την Ντρου Μπάριμορ και τον Τίμοθι Όλιφαντ. Η υπηρεσία video streaming βάζει ήδη βαθιά το χέρι στην τσέπη για την παραγωγή πρωτότυπου περιεχομένου, με το σχετικό μπάτζετ να φτάνει στα 5 δισ. δολάρια μόνο για το 2016!

protothema.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα