Mέμος Μπεγνής: «Κι εγώ χρωστάω και παίρνουν τηλέφωνο οι τράπεζες»

11:00 11/1/2015 - Πηγή: TVNea
Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Μέμος Μπεγνής στο Λοιπόν, μίλησε για την οικονομική κρίση και την τροπή που έχουν πάρει οι οικονομικές του εκκρεμότητες.
Σε ερώτηση σχετικά με τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει, δήλωσε: «Όλοι χρωστάνε και παίρνουν τηλέφωνα οι τράπεζες. Μη φανταστείς ότι το ποσό που χρωστάω είναι υπέρογκο. Είναι ένα ποσό που μπορεί κάποιος σιγά-σιγά να το ξεχρεώσει. Στην αρχή ήταν πάρα πολύ δύσκολο.
Δεν χρωστάω 50.000 ευρώ, μην τρελαθούμε, χρωστάω πολύ λιγότερα».

Μίλησε ακόμα για την οικονομική εξαπάτηση που βίωσε από συνάδελφο του και τι του δίδαξε αυτό: «Ήταν μια απάτη που με προσγείωσε. Σε σχέση με τους ανθρώπους δεν έχω να φοβηθώ κάτι ή να είμαι επιφυλακτικός. Δεν εμπιστεύομαι τόσο εύκολα όσο παλιά και ανθρώπους που ξέρω. Είμαι ευκολόπιστος στο γλυκό λόγο, μπορεί να «πέσω» πιο εύκολα. Είχαμε φτάσει σε σημείο να έχουμε «ψηλά τον αμανέ», να μας προσφέρουν χρήματα που τώρα είναι πολλά, με τα σημερινά δεδομένα, ενώ τότε λέγαμε: «Πώς τολμάς να μου προσφέρεις αυτά τα χρήματα;». Έχουμε προσγειωθεί λίγο ανώμαλα, αλλά είναι ένα από τα καλά της κρίσης.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα