Mega-νασυγκρότηση δυνάμεων: θέλουν την πρωτιά έστω και στο 90'!

18:45 13/1/2014 - Πηγή: TVNea
Μολονότι είχε συνηθίσει να κερδίζει άνετα την πρωτιά ολόκληρης της τηλεοπτικής σεζόν τα τελευταία χρόνια, η φετινή τηλε-αναμέτρηση για το Mega αποδεικνύεται δυσκολότερη από ποτέ! Την ώρα που ο Ant1 κερδίζει το ένα στοίχημα μετά το άλλο και με τον Alpha που σημειώνει ολοένα και μεγαλύτερες επιδόσεις, τα στελέχη της Μεσογείων προσπαθούν να ανασυγκροτήσουν τις δυνάμεις τους, σε ένα καράβι που "παίρνει νερά".

Με τρία δυνατά προγράμματα,
που φαντάζουν ως "σωτήρια τριπλέτα", ετοιμάζεται να απαντήσει στα χτυπήματα του Αμαρουσίου το Μεγάλο Κανάλι, επιδιώκοντας να κερδίσει το χαμένο έδαφος και να κόψει και φέτος πρώτο το νήμα της τηλεθέασης, έστω και στο... 90'! "Κάτω Παρτάλι", "Just the two of us" και "Hollywood Game Night" έχουν ήδη εισέλθει σε τροχιά... ταχείας υλοποίησης, με το Mega να δρομολογεί τις πρεμιέρες αυτών το αργότερο μέχρι τα μέσα Μαρτίου. Ωστόσο, η απορία που εύκολα γεννιέται είναι εάν τα συγκεκριμένα projects στέκονται αρκετά για να δώσουν την επιθυμητή "ώθηση" στο κανάλι να ξεχωρίσει.

Χωρίς αμφιβολία, το Mega αντιμετώπισε φέτος μία από τις μεγαλύτερες "κρίσεις" στο εσωτερικό και τον προγραμματισμό του και όχι άδικα. Η πρωινή του ζώνη συρρικνώθηκε - για να μην πω καταποντίστηκε! -, η prime time αναδιαρθρώθηκε, η νέα τουρκική σειρά πέρασε απαρατήρητη, το κεντρικό δελτίο ηττήθηκε μετά από μια δεκαετία(!), προγράμματα όπως το "Smart Face" και το "Dr Cook" δεν απέφεραν τα αναμενόμενα, ενώ δεν θα παραλείψω και το γεγονός της μεταγραφής των "Βασιλιάδων" στον Ant1. Τα "χαρτιά" στα οποία μπορεί ακόμα να βασίζεται συγκαταλέγονται τα "Κλεμμένα Όνειρα", τα "Παντελόνια" (δεν ξέρουμε για πόσο), η "Έμμα" και η πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Και κάπως έτσι, η Ζέτα Μακρυπούλια (με ή χωρίς τον Γιώργο Καπουτζίδη), η Σμαράγδα Καρύδη και το επιτελείο της νέας κωμικής σειράς του Θοδωρή Πετρόπουλου έρχονται δυναμικά ως οι επόμενοι "σωτήρες της Μεσογείων". Ποιος θα κερδίσει το "στοίχημα" και ποιος θα... σκοντάψει στα σκαλιά της Agb; Ο χρόνος θα το δείξει
Keywords
Τυχαία Θέματα