Mega μην τρως τα προγράμματα σου...

17:31 20/11/2013 - Πηγή: TVNea
Φαίνεται πως ο νέο διευθυντής του Mega Λοίζος Ξενόπουλος έχει αποφασίσει να μη δίνει δεύτερες ευκαιρίες σε προγράματα.Έτσι μετά την "άκομψη" αλλαγή ώρας του "Breaking Bad" αλλάζει και το "Smart face" του Ουγγαρέζου.

Μήπως η νέα διεύθυνση πρέπει λίγο να ηρεμήσει και να δίνει ευκαιρίες στα προγράμματα?Έτσι έκανε στον παρελθόν και ο Αντ1
και έχασε αρκετό κοινό.Μάλλον από φέτος οι όροι έχουν αντιστραφεί.

Πέρα από όλο αυτό το κανάλι φαίνεται ότι τις τελευταίες εβδομάδες στερεί και σε επικοινωνιακό επίπεδο.Φέρνει τα πάνω κάτω στο πρόγραμμα χωρίς καμία πληροφόρηση στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό μέσω trailer (Από εμάς τα μαθαίνετε) ή χωρίς κάποιον έξυπνο τρόπο για να περάσει την αλλαγή.

Βέβαια αξίζει να σημειωθεί πως κατά την ταπεινή μου άποψη το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν βλέπεται.Δεν υπάρχει γέλιο και το θέαμα είναι αρκετά κουραστικό και μονότονο.

Υ.Γ Τι θα δείχνει όμως το Mega τα βράδια του Σαββάτου?Η απάντηση είναι μία.Ξένες Ταινίες.Συγκεκριμένα αυτό το Σάββατο στις 23 Νοεμβρίου το μεγάλο κανάλι θα προβάλλει τη ¨Ματίλντα¨ και στις 30 Νομεβρίου την ταινία "Η ζωή σε fast forwand" η οποίες μάλιστα θα πάιζουν και τα μεσημέρια της Κυριακής.
Keywords
Τυχαία Θέματα