Mε τρεις σειρές έρχεται το Mega...

18:00 25/7/2020 - Πηγή: TVNea

Για τη νέα σεζόν 2020 – 2021, τα πρώτα βήματα επιστροφής στην κανονικότητα είναι μικρά και προσεκτικά καθώς το πρόγραμμα του Mega θα εμπλουτιστεί, στον τομέα της ψυχαγωγίας, με τρεις σειρές και έπεται συνέχεια.

Η Τίνα Καμπίτση γράφει ένα ερωτικό δράμα με ίντριγκες, πάθη, εξουσία και μυστικά, μια σειρά που θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα σε σκηνοθεσία Βασίλη Τσελεμέγκου.

Σύμφωνα με το
ρεπορτάζ του Βασίλη Ανδριτσάνου στο "Τηλέραμα", μια ερωτική κομεντί για το Μεγάλο Κανάλι ετοιμάζει και η Μυρτώ Κοντοβά με κωμικά στοιχεία αλλά και προβληματισμό. Η υπόθεση εστιάζει στη γενιά των 40αρηδων που έχουν περάσει την κρίση, τα μνημόνια, έχασαν δουλειά, φιλίες και σχέσεις. Όπως έχει ήδη κυκλοφορήσει, έκλεισε τον Γιώργο Παπαγεωργίου και την Θεοδώρα Τζήμου, έπειτα κατάφερε να πείσει και τον Γιάννη Στάνκογλου και ολοκλήρωσε την βασική τετράδα με τον Μάκη Παπαδημητρίου.

Στο νέο πρόγραμμα του MEGA θα δούμε και ένα αστυνομικό θρίλερ, σε σενάριο Βίκυς Αλεξοπούλου και σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη. Η σειρά, που θα παίζει δυο φορές την εβδομάδα, εστιάζει σε μια σκοτεινή υπόθεση που ξετυλίγεται με περίεργο τρόπο, πολύ μυστήριο και συνεχείς ανατροπές. Η παραγωγή θέλει αυτή η σειρά να είναι εφάμιλλη ανάλογων που βλέπουμε σε ξένα τηλεοπτικά δίκτυα.

Τις προσεχείς ημέρες θα κλείσουν όλα τα καστ, ώστε τα γυρίσματα να ξεκινήσουν μέχρι τα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη. Τα σίριαλ αυτά θα αρχίσουν να προβάλλονται σταδιακά, ενώ στο β’ μισό της σεζόν δεν αποκλείεται να δούμε και μια καθημερινή δραματική σειρά, καθώς και τις νέες προτάσεις του Γιώργου Καπουτζίδη και του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, σύμφωνα με το zappit.gr: http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα