"La La La": το νέο video clip της Shakira για το Mundial!

17:16 24/5/2014 - Πηγή: TVNea
Και μόλις ξεκινά το video clip και αντικρίζεις την Λατίνα σταρ, νομίζεις πως παρακολουθείς την Shakira του παρελθόντος. Με έξαλλο μαλλί, ρούχα και πολύ γνωστό κόσμο, η σέξι τραγουδίστρια χορεύει και τραγουδά το τελευταίο της hit, “Dare (La La La)”, το οποίο, όπως θα καταλάβετε και από το clip, πρόκειται για το main music
theme του FIFA World Cup 2014. Στο υπέροχο αυτό και αρκετά πρωτότυπο οπτικοακουστικό αποτέλεσμα, θα απολαύσετε, εκτός της Shakira, και κάποιους γνωστούς ποδοσφαιριστές, όπως τον σύζυγό της, Πικέ, τον Μέσσι και άλλους. Ακόμη, συμμετέχουν χορευτικά από Βραζιλία, παιδιά που παίζουν ποδόσφαιρο και άλλοι απλοί άνθρωποι που σχηματίζουν χαμόγελα στις κοιλιές τους μέσα σε μια ατμόσφαιρα συναγωνισμού και ευγενούς άμιλλας.

Το “Dare (La La La)” έρχεται ως το τρίτο κατά σειρά single της Shakira από το τελευταίο studio album της, με τίτλο το όνομά της, το οποίο κυκλοφόρησε τον Μάρτιο μέσω της RCA Records. Το dance, electronic τραγούδι με τα brazillian beats έχει γραφτεί από την ίδια την Λατίνα σε συνεργασία με τους Jay Singh, Lukasz Gottwald, Mathieu Jomphe-Lepine, Max Martin, Henry Walter, Raelene Arreguin και John J. Conte, Jr. Το συγκεκριμένο τραγούδι περιέχει διαφορετικούς στίχους από το κανονικό, ενώ ήδη βρίσκεται στο Top10 αρκετών χωρών, όπως του Βελγίου, της Ισπανίας, της Πολωνίας κ.α.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ CLIP ΕΔΩ:

πηγή: tralala.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα