H Ζέτα επιστρέφει! Tο «I love my country»... πήρε το πράσινο φως!

16:15 12/2/2015 - Πηγή: TVNea

Μπορεί να είχε ακουστεί ότι η Ζέτα Μακρυπούλια ενδέχεται να μην επιστρέψει τη φετινή σεζόν στην τηλεόραση, αφού υπήρχαν κάποια προβλήματα με το MEGA, αυτό όμως πλέον είναι παρελθόν αφού η Ζέτα και το Μεγάλο Κανάλι τα βρήκαν και ετοιμάζουν κάτι μαζί.
Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit και του δημοσιογράφου Γρηγόρη Μελά, η επιστροφή
της Ζέτας στο τηλεοπτικό τοπίο θα γίνει λίγο πριν το Πάσχα με την εκπομπή «I love my country». Χθες, μετά από σύσκεψη τα στελέχη του MEGA έδωσαν οριστικά το πράσινο φως για να ξεκινήσει η συγκεκριμένη εκπομπή. Τις επόμενες μέρες μάλιστα θα ξεκινήσει να στήνεται το σκηνικό που θα φιλοξενεί σε κάθε επεισόδιο δύο ομάδες αποτελούμενες από celebrities που θα διαγωνίζονται σε ερωτήσεις και δοκιμασίες με κύριο άξονα τη χώρα μας και το πόσο πολύ την γνωρίζουν.
Οι δύο ομάδες των διαγωνιζομένων celebrities θα έχουν και ένθερμους υποστηρικτές από το κοινό που θα είναι στο στούντιο και θα χωρίζεται στα δύο, με τους μισούς να υποστηρίζουν τη μία ομάδα και τους άλλους μισούς την άλλη ομάδα. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να αποδείξει πόσο πολύ γνωρίζουν και αγαπούν τη χώρα μας οι διαγωνιζόμενοι και μάλιστα σε όσες χώρες έχει προβληθεί το «I love my country» έχει κερδίσει τους τηλεθεατές. Βέβαια το concept δέχεται… πειράγματα από την κάθε χώρα που προσπαθεί να προσαρμόσει στο ύφος της το show. http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα