H πρώτη εμφάνιση του Νικ Γκόρντον μετά τον χαμό της κόρης της Γουίτνεϊ Χιούστον

19:30 28/7/2015 - Πηγή: TVNea
Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση έκανε ο Νικ Γκόρντον μετά την ανακοίνωση του θανάτου της Μπόμπι Κριστίνα, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 22 ετών μετά από έξι μήνες που βρισκόταν σε κώμα, δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στην ζωή.

Ένα 24ωρο αφότου έγινε γνωστό πως πέθανε η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον, ο 25χρονος σύντροφος της και «υιοθετημένος»
γιος της τραγουδίστριας, εμφανίστηκε στην αυλή του σπιτιού του, υποβασταζόμενος από την βιολογική του μητέρα.

Συντετριμμένος και ράκος, δεν άφηνε λεπτό το χέρι της, ενώ στο δάχτυλο του φορούσε ακόμη το δαχτυλίδι με το οποίο φήμες έλεγαν πως είχε αρραβωνιαστεί την Μπόμπι Κριστίνα, την οποία αποκαλούσε αγάπη της ζωής σου.

Να σημειώσουμε πως ο Νικ Γκόρντον αφότου η 22χρονη έπεσε σε κώμα, εκδιώχθηκε από την οικογένεια της και από το σπίτι που μοιραζόταν με την Μπόμπι Κριστίνα, ενώ οι συγγενείς της του απαγόρεψαν να πλησιάσει το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, και έτσι δεν κατάφερε ποτέ να της πει «αντίο»!

Αυτή η απόφαση της οικογένεια διόλου τυχαία δεν είναι, καθώς τον θεωρούν υπεύθυνο για τον θάνατό της, ενώ εις βάρος του εκκρεμεί μήνυση για τον ξυλοδαρμό της Μπόμπι Κριστίνα στις 31 Ιανουαρίου, με την οποία η οικογένεια του ζητά 10 εκατ. δολάρια. Ο Γκόρντον κατηγορείται επίσης ότι πήρε χρήματα από την 22χρονη και την κακοποιούσε σωματικά και ψυχολογικά. Όπως αναφέρει η μήνυση, ο Γκόρντον έπαιρνε συνεχώς μεγάλα χρηματικά ποσά από την Μπόμπι Κριστίνα, χωρίς την άδειά της και ότι ήταν πάρα πολύ βίαιος. Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι επίθεση, ξυλοδαρμός, ψυχολογική βία, υπεξαίρεση χρημάτων.

Άτομα από το περιβάλλον του από την άλλη, υποστηρίζουν πως ο Νικ Γκόρντον μετά τον θάνατο της Μπόμπι Κριστίνα, είναι τόσο σοκαρισμένος που σκέφτεται ακόμα και να αυτοκτονήσει.

Το σίγουρο είναι πάντως πως αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση, καθώς το άψυχο κορμί της 22χρονης στάλθηκε για νεκροψία και περαιτέρω εξέταση.

star.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα