H κόντρα φουντώνει με Zαχαράτο - Ζάχο: Στο ίδιο θέατρο, η αποχώρηση και το φτύσιμο στη Λοτσάρη! Μάθετε τι συνέβη

10:46 13/12/2013 - Πηγή: TVNea
Μπορεί… «Η Μαμά Είπε Μη» να κέρδισε το πιο δυνατό χειροκρότημα όμως… οι πραγματικοί πρωταγωνιστές βρίσκονταν κάτω από τη σκηνή! Ποιοι ήταν;
Ο Τάκης Ζαχαράτος και ο Διονύσης Ζάχος που βρέθηκαν στον ίδιο χώρο μετά από πολύ καιρό! Λίγο πριν ξεκινήσει το έργο, οι καλεσμένοι περίμεναν στο φουαγιέ!
Στο ένα ο Τάκης, στο άλλο ο Διονύσης! Ευτυχώς που είχε δυο δηλαδή… οι επώνυμοι φίλοι τους βλέποντάς τους… μοιράστηκαν. Μιλούσε με τον Διονύση ο Σεφερλής, πήγαινε να χαιρετήσει τον Τάκη η Τσαβαλιά και τούμπλαλιν! Οι δυο τους βέβαια δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα!
Φυσικά αρνήθηκαν και οι δυο να ποζάρουν
όταν το ζήτησαν οι φωτογράφοι. Ωστόσο το ζουμί ήταν αλλού!
Όταν χτύπησε το τρίτο καμπάνάκι, ο Ζαχαράτος αντί να μπει μέσα στην αίθουσα… έφυγε! Έπρεπε να περάσει μπροστά από τον Διονύση και αποχώρησε ρίχνοντας έτσι ένα Χ και στη Νίνα Λοτσάρη για την οποία και πήγε αφού είχαν συνεργαστεί πριν από λίγο καιρό.
Αφήστε δε που ετοιμάζουν και νέα συνεργασία, μέσα στον Γενάρη. Οι ψίθυροι ξεκινήσαν καθώς η απουσία του έγινε αισθητή. Όπως θα δείτε και στις εικόνες, ο Διονύσης που έμεινε πόζαρε με τη Λοτσάρη μετά το τέλος της παράστασης ενώ με τον Ζααχαράτο δεν υπάρχει καμία φωτογραφία αφού δεν ήταν εκεί!
Πηγή: nassos blog / gossip-tv
Keywords
Τυχαία Θέματα