H Zαρίφη... Ιρμα

10:46 8/11/2011 - Πηγή: TVNea
Με μία δουλειά προκοπή δεν βλέπεις την σήμερον ημέρα, με δύο κάτι φτιάχνεις, έστω και εάν η δεύτερη εξαντλείται σε ένα γρήγορα πέρασμα. Έτσι λοιπόν η Κατερίνα Ζαρίφη μετά την συμφωνία της με το διευρυμένο "Πρωινό ΑΝΤ1", αντεπιτίθεται και κάνει γκεστ εμφάνιση στο καινούργιο καθημερινό του MEGA, τους "Βασιλιάδες", όπου θα υποδυθεί το μέντιουμ-απάτη.... Έχουμε και λεπτομέρειες: η Βασιλική Ανδρίτσου, η... μπαρουτοκαπνισμένη Γιούλη, έχει βρει καταφύγιο στο σπίτι της φίλης
της Λέλας και πείθεται να επισκεφτεί το μέντιουμ Ίρμα για να της πει το μέλλον, έχει ακούσει τα καλύτερα λόγια για την κυρία αυτή και θέλει μία απάντηση για το πως θα καταφέρει να πει στον Μάρκο ότι είναι ερωτευμένη μαζί του. Κάτι την τυραννάει και κάνει το λάθος να το πει την Ίρμα, φοβάται πως η συχωρεμένη της η αδελφή, η πάλαι ποτέ σύζυγος του Μάρκου, την ακολουθεί σε κάθε της βήμα και πως το πνεύμα της θα την αποτρέψει στο να δημιουργήσει ερωτική σχέση μαζί του.
Η Ίρμα, δεν αφήνει την ευκαιρία να πάει χαμένη, της λέει πως στην πραγματικότητα το πνεύμα της νεκρής της αδελφής είναι τσαντισμένο με συνέπεια η Γιούλη να απογοητευτεί και να αφήσει την εξομολόγηση στον Μάρκο απραγματοποίητη. Μην περιμένετε για να απολαύσετε την Ιρμα σύντομα, το... συλλεκτικό επεισόδιο με την Ζαρίφη θα παιχτεί προς το τέλος της σεζόν, κάποια στιγμή την άνοιξη, άλλωστε οι σεναριογράφοι ήδη γράφουν επεισόδια για την δεύτερη σεζόν των "Βασιλιάδων".

tvzapping


Keywords
Τυχαία Θέματα