H Nανά Παλαιτσάκη "ξαναχτυπά" και τα χώνει στη Ζέτα Μακρυπούλια!

09:00 21/2/2014 - Πηγή: TVNea
Αλήθεια αναρωτιέμαι αν η Ζέτα, περιζήτητη επαγγελματίας και μπράβο της, απο κανάλια, εταιρείες παραγωγής και θεατρικές ομάδες (πρώτης) γραμμής, συνειδητοποίησε, ότι μια ακατέργαστη δήλωση μπορεί να προκύπτει απο μια γυναίκα που μοιάζει όμορφη, πετυχημένη, πολυάσχολη, ερωτευμένη και περιζήτητη.
Πολλές φορές έχω σοκαριστεί με τις άκομψες, ωμές, αντιαισθητικές για τα δικά μου γούστα, δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα και της παρείτσας που έχει στο πρωινό του Αντέννα.
Μετά τις «αθώες» δηλώσεις της Ζέτας Μακρυπούλια,
ηθοποιού, παρουσιάστριας, αρραβωνιαστικιάς του Μιχάλη, τηλεπερσόνας, θα υπερασπιστώ την ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΛΙΑΓΚΑ, θέση και άποψη που την εξέφρασε με θυμό που προέκυψε απο τις «Ζετιακές» δηλώσεις.
Δηλώνει λοιπόν η όμορφη Ζέτα ότι είναι σε κουβέντες εκτός απο την παρουσίαση υπερπαραγωγής νυκτερινής και για την ενδεχόμενη παρουσίαση πρωινής εκπομπής.
Κατανοώ ότι η Ζέτα Μακρυπούλια μπορεί να διακατέχεται απο σύνδρομο «Μαρίας Αντουανέτας».
Εχουμε δει κόσμο και ντουνιά να το παθαίνει όμως, ακόμη και αν έχεις υπογράψει κούκλα μου συμβόλαιο με οποιοδήποτε κανάλι που θέλει να σου εξασφαλίσει ακόμη και μπουρμπουλοαφρόλουτρο στην μπανιέρα σου, ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟ «ρημαδο» ΚΑΝΑΛΙ να κάνει πρώτο δηλώσεις και μετά... αν σε ρωτήσουν, εποχές που είναι, το παίζεις το ρολάκι λίγο προς το σεμνό... (Έλεος είσαι και ηθοποιός καλή για πολλούς).
ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ 600 Ευρώ το μήνα; Γιατί αγνοείς ότι τέτοιες δηλώσεις παίζουν με την προσδοκία πολλών να εξασφαλίσουν όχι το γκλίτερ που θα βάλουν ανάμεσα στην βλεφαρίδα και το αφτί ,αλλά το φαγητό της βδομάδας;
ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΑΝΑΛΙ φυσικά και έχει το δικαίωμα να πιάνει την «φυσούνα» και να «καθαρίζει» την όποια ομάδα. Ακόμη και αν μια παρέα έχει προσφέρει νούμερα υψηλής τηλεθέασης, η ιστορία της τηλεόρασης έχει δείξει ότι στις «παλιότερες σόλες» των υπευθύνων, ακόμη και τα νούμερα, όταν θέλουν να «αποκεφαλίσουν» ανθρώπους, το κάνουν και χωρίς αναισθητικό.
Ασχετα με το ποιος ή ποιοι παρουσιάζουν την εκπομπή, άσχετα με το αν είναι καλοί, υπέροχοι, ανεπαρκείς, επαρκείς, ταλαντούχοι, ακατέργαστοι, κάφροι, αδιάβαστοι, μορφωμένοι, κωλόπαιδα ή υπέροχοι άνθρωποι... μαζί τους και γύρω τους, εργάζονται πολλοί, μα πάρα πολλοί δημοσιογράφοι, οι οποίοι, τα τελευταία χρόνια μαθαίνουν απο τον μήνα Φεβρουάριο ότι «κόβονται» οι οικοδεσπότες τους και ότι «το κανάλι» σταματάει την εκπομπή.
Ειλικρινά Ζέτα, δεν ξέρω και δεν θέλω να έχει βιώσει κανένας άνθρωπος τον πανικό της επιβίωσης. Δεν θέλω να έχει ζήσει κανένας άνθρωπος την απόγνωση του ότι σε είκοσι, τριάντα μέρες, μπορεί να αντιμετωπίσει το ενδεχόμενο να κοιμάται στο αυτοκίνητο. Οι άνθρωποι που είχαν και έχουν την ατυχία να στηρίζουν «λαμπρές» τηλεοπτικές περσόνες, εξαιρετικά ταλαντούχοι και εργατικοί, φτάσανε, να πουλάνε δαχτυλίδια, βέρες, ρούχα, παλιά αναμνηστκά των γονιών τους, επιχειρώντας με αξιοπρέπεια ν αντέξουν , τον Αρμαγεδόνα που χτύπησε τα «μέσα».
Αυτά που με τόσο αθωότητα ξεστόμισες, δεν αφορούσαν μόνο τους παρουσιαστές των καναλιών, αφορούσαν και τις ομάδες και οι ομάδες για τα κανάλια... θεωρούνται κούκλα μου νούμερα και όχι οργανισμοί που διψάνε, κρυώνουν, πεινάνε, αισθάνονται αγωνίες επιβίωσης και διαχειρίζονται αρρώστειες. Τα κανάλια και οι επιχειρήσεις καλά κάνουν γιατί δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα, αλλά κοριτσάκι μου, εσύ δεν είσαι πολυεθνική εταιρεία, νομίζω ότι είσαι ακόμη μια γυναίκα-άνθρωπος, που δεν μπορεί, όσο τοξινωμένη να είσαι απο τους κόλακες αυλικούς σου, όσο και να έχεις παρασυρθεί απο την πουτάνα την αναγνωρισσιμότητα, που αποκαθηλώνει το συναίσθημα, σκέψου πριν μιλήσεις την επόμενη φορά....

Νανά Παλαιτσάκη / apospasma
Keywords
Τυχαία Θέματα