H Maria Menounos μόλις αρραβωνιάστηκε! H πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της on air

11:31 10/3/2016 - Πηγή: TVNea
Είναι γεγονός! Η Ελληνοαμερικανίδα Maria Menounos αρραβωνιάστηκε σήμερα on air, τον εδώ και πολλά χρόνια αγαπημένο της Keven Undergaro, τον οποίο και έκανε τον «πιο ευτυχισμένο άνδρα στη Γη», αφού δέχτηκε την πρόταση γάμου που της έκανε.
Η παρουσιάστρια ήταν καλεσμένη στο «Howard Stern Show» για να παρουσιάσει το νέο της βιβλίο της για μαγειρική με τίτλο «The EveryGirl’s Guide to Cooking» αλλά ο σύντροφός της, την διέκοψε, έπεσε στα γόνατα και της ανακοίνωσε: «Παρόλο που είπα ότι δεν είναι πρόταση, θέλω να σε ρωτήσω
κάτι Μaria. Θα με κάνεις τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο στην γη;»
Η Maria Menounos εκστασιασμένη απάντησε: «Με δουλεύεις; Τώρα;» και εκείνος συνέχισε: «Αυτή η εκπομπή σημαίνει τόσα για μας. Είπα, μια μέρα θα είσαι σε αυτή την εκπομπή, θα είσαι star και ορίστε, είσαι εδώ».

Για την ιστορία να σας πούμε ότι η Maria Menounos και ο Keven Undergaro έχουν σχέση από το 1998, δηλαδή 18 ολόκληρα χρόνια. Πολύς καιρός!Όσο για την απάντηση της παρουσιάστριας δεν θα μπορούσε να είναι άλλη. «Ναι, ναι, ναι! Φυσικά! Αυτό είναι τόσο όμορφο και σιχαίνομαι τα δαχτυλίδια των αρραβώνων».Ακόμα έκπληκτη, δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει αυτό που έγινε και τον ξαναρώτησε: «Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συμβαίνει».

peoplegreece http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα