Greek Idol με ΜΕΝΕΓΑΚΗ?Δε νομίζω....

20:46 7/11/2013 - Πηγή: TVNea
Όλα αυτά τα χρόνια όμως, ακόμα και την εποχή που παρουσίαζε τον «Πρωινό καφέ» συνεχώς υπήρχαν φήμες ότι η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται να παρουσιάσει βραδινό show. Τελικά όμως, η ωραία Ελένη έμενε στην εκπομπή της, στη σιγουριά της αν θέλετε και δεν έκανε το επόμενο βήμα.
Η αλήθεια είναι ότι αντίθετα με άλλους που θεωρούν ότι το βραδινό πρόγραμμα θα τους δώσει… βαρύτητα και αίγλη, η Μενεγάκη… αδιαφορεί. Έχοντας υπάρξει για χρόνια «βασίλισσα της πρωινής ζώνης» αποφάσισε να κάνει το
επόμενο βήμα και να πάει στη μεσημεριανή, κυρίως επειδή έχανε στη μάχη της τηλεθέασης από τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.
Φαίνεται όμως, ότι η ωραία Ελένη δεν έχει… απωθημένο το βραδινό. Και για να λέμε την αλήθεια πολλά κανάλια θα… σφάζονταν για να την έχουν σε βραδινό show, ακόμα και τώρα που η διαφημιστική πίττα δεν είναι και πολύ μεγάλη. Τις τελευταίες μέρες μάλιστα κάποιοι υποστήριξαν ότι η Ελένη ετοιμάζεται να παρουσιάσει βραδινό πρόγραμμα στον ALPHA, ενώ σύμφωνα με κάποια σενάρια θα αναλάβει την παρουσίαση του «Greek Idol».
Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, σε αυτά τα σενάρια και τις φήμες, βάλτε… χι! Τι σημαίνει αυτό; Πολύ απλά δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για να αναλάβει φέτος η Ελένη κάποιο βραδινό πρόγραμμα. Μιλώντας μάλιστα με στέλεχος του ALPHA μου είπε ότι όχι μόνο δεν έχει γίνει καμία συζήτηση, αλλά δεν υπάρχει καμία περίπτωση, τουλάχιστον για τη φετινή σεζόν να γίνει κάτι τέτοιο.
Κι αυτό γιατί, αν και εφόσον ην Ελένη κατέβει και στη βραδινή ζώνη θα μελετηθεί, σχεδιαστεί, προετοιμαστεί και υλοποιηθεί με ιδιαίτερη προσοχή το τι πρόκειται να κάνει. Είναι λογικό η Ελένη Μενεγάκη να είναι από τα «βαριά χαρτιά» του ALPHA και για αυτό δεν σκοπεύουν να την «κάψουν» σε ένα πρόγραμμα που δεν θα είναι αντάξιό της ώστε να έχουν και τις… αντάξιες εισπράξεις.
Όσο λοιπόν το τοπίο είναι θολό, τότε είναι… χλωμό να δούμε την Ελένη Μενεγάκη στη βραδινή ζώνη. Και επειδή η θολούρα θα παραμείνει και τους επόμενους μήνες, θεωρείται σίγουρο ότι στο κανάλι της Κάντζας δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσουν το «βαρύ πυροβολικό» τους! (Newsit-Γ.Μελάς)
Keywords
Τυχαία Θέματα