"Gossip 2go!"... και φύγαμε! (25.05.11)

18:51 25/5/2011 - Πηγή: TVNea

Tετάρτη, 25 Mαίου και το "Gossip 2go!" είναι και πάλι εδώ! Ένα Gossip, γεμάτο νέα, αποκαλύψεις και εξελίξεις που θα συζητηθούν. Ειδησεις που θα κάνουν αίσθηση. Και όλα αυτά, μόνο με ένα κλίκ. Τι λες, πάμε;


                                                                                                 Για να τα δείς, κάνε κλικ παρακάτω....

.: Gaga είναι αυτή, ό,τι θέλει κάνει!

ΗLady
Gaga, η γνωστή σε όλους τραγουδίστρια μίλησε σε γνωστό περιοδικόκαι μεταξύ άλλων ανέφερε πως από όλα τα Videoclip που έχει γυρίσει,αυτό που δεν της αρέσει καθόλου  δεν της αρέσει καθόλου είναι τοvideoclip για το τραγούδι “Telephone” , στο οποίο συνεργάστηκε με τηνBeyonce.Ο λόγος που το μισεί είναι επειδή το μόνο που βλέπει σε αυτό τοvideo είναι οι ιδέες που έχει στο μυαλό της, ενώ θα της άρεσε, αν είχεεπεξεργαστεί λίγο περισσότερο τον εαυτό της. Gaga είναι αυτή, ό,τιθέλει λέει!!! Ωστόσο τόνισε πως η συνεργασία της με την σέξυ Beyonceήταν πάρα πολύ καλή! Πέρα από αυτό, η εκκεντρική τραγουδίστριαφωτογραφήθηκε για το Ιαπωνέζικο περιοδικό "V". Η Gaga ποζάρει στοφωτογραφικό φακό με μαύρες κοτσίδες και πολλά σκουλαρίκια στο πρόσωπο,ενώ χαρακτηριστικό είναι το μεγάλο σκουλαρίκι στη μύτη! Όπως είπαμε,Gaga είναι αυτή, ό,τι θέλει κάνει!

ΥΓ
Λέτε σελίγο καιρό να δούμε πολλούς να κυκλοφορούν έτσι; Δεν είναι άλλωστετυχαίο πως το περιοδικό "Forbes" ανέδειξε την τραγουδίστρια ως τονάνθρωπο που επηρεάζει περισότερο τον κόσμο!


.: Και ναί! Έγιναν γονείς... 

 ΟDavid Schwimmer, ο ηθοποιός που έγινε γνωστός μέσα απο την επιτυχημένη(και τέλειααααααα) σειρά Friends έγινε πατέρας, ενώς πανέμορφούκοριτσιού. Όπως αναφέρει η αμερικανικη έκδοση του "People", η σύζυγοςτου ηθοποιού, Zoe Buckman, έφερε στον κόσμο τη μικρή Cloe στις 8 Μαίουστη Νέα Υόρκη.
Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2007, ενώ πρίν απο περίπου ένα χρόνο αντάλλαξαν όρκους πίστης και αγάπης.
Η ευτυχία τους τώρα ολοκληρώθηκε, καθώς και οι δύο ονειρεόταν να αποκτήσουν ένα παιδάκι!
Εμείς, τό μόνο που τους ευχόμαστε ολόψυχα, είναι να του ζήσει!


.: Αλλαγές στα Όκαρ!



Σύμφωναμε το δημοσίευμα των New York Times, το οποίο βασίζεται σε επιστολήμέλους της αμερικάνικης Ακαδημίας Κινηματογράφου, προβλέπονται μεγάλεςαλλαγές, όσον αφορά τον τρόπο της ψηφοφορίας και την ημερομηνίαπροβολής των βραβείων. Μέχρι σήμερα, τα μέλη της Ακαδημίας, ψήφιζανμέσω του συμβατικού ταχυδρομείου, αλλά στόχος των μελών της είναι ναπεράσουν στην ψηφιακή εποχή, δηλαδή τα μέλη να δηλώνουν την προτίμησήτους μέσω του internet και συγκεκριμένα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.Ακόμα μια αλλαγή που προγραμματίζει η Ακαδημία είναι η τελετή ναπραγματοποιείται κάθε πρώτη Ιανουαρίου, αλλά κάτι τέτοιο θα υλοποιηθείαπό το 2013 και μετά. Όσον αφορά την επόμενη τελετή έχειπρογραμματιστεί για τις 26 Φεβρουαρίου του 2012.
Οι New YorkTimes, δημοσίευσαν μια σχετική επιστολή, από μέλος της Ακαδημίας, στηνοποία αναφέρεται πως, «η αλλαγή μπορεί ν
Keywords
Τυχαία Θέματα