"Gossip 2go!" ...και φύγαμε! (06.04.2011)

19:15 6/4/2011 - Πηγή: TVNea

 O Aπρίλιος μπήκε, το Πάσχα έρχεται και το "Gossip 2go!" παραμένει και αυτή την εβδομάδα πιστό στο κοινό του! Το μπαούλο έχει γεμίσει με νέα, αποκαλύψεις και εξελίξεις που θα συζητηθούν. Ειδησεις που θα κάνουν αίσθηση. Και όλα αυτά, μόνο με ένα κλίκ. Τι λες, πάμε;

                                                                                                 Για να τα δείς, κάνε κλικ παρακάτω....

.: Ένα ακόμη χρυσό συμβόλαιο για την JLO!

Η
γνωστή και σέξυ Ισπανίδα τραγουδίστρια, Jennifer Lopez, φένεται πως έχει βρεί το κοκαλάκι της νυχτερίδας. Ανήκει στις πιο σέξυ γυναίκες του κόσμου, είναι ευτυχισμένη σύζυγος και μητέρα, είναι επιτυχημένη τραγουδίστρια και ηθοποιός, ανταποκρίνεται κάτι παραπάνω απο τέλεια στη θέση της ως κριτής στην αμερικάνικη version του δικού μας "Greek Idol" και πρόσφατα έκλεισε ένα ακόμη χρυσό συμβόλαιο. Η JLO είναι η πρωταγωνίστρια της νέας διαφημιστικής καμπάνιας των "Tous". Η φωτογράφιση έγινε πριν λίγο καιρό και έχει ως θέμα την Άπω Ανατολή. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό, με την Jennifer να φλερτάρει με τον φωτογραφικό φακό, με ομπρελίνα, κωνικά καπέλα και τις χαρακτηριστικές βεντάλιες . Θεωρώ πως η εταιρία δε θα μπορούσε να διαλέξει ιδανικότερο πρόσωπο για την ανάδειξη των ισπανικών κοσμημάτων.


.: Britneys Comeback...


H Britney Spears είναι αποφασισμένη να κάνει ένα δυναμικό comeback. Για αυτό το λόγο προετοιμάζεται μέρα νύχτα. Διατροφή, γυμναστική και πάνω απο όλα τραγούδια, μουσική και Show (και όχι σκάνδαλα). Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε στο yοutube ένα 30” preview, από το νέo Hot videoclip της τραγουδίστριας, που φέρνει τον τίτλο "Till The End". Το clip δίχνει πολύ καλογυρισμένο, με μια Britney πολύ σέξυ και άνετη. Μια Britney που όλοι αγαπήσαμε πριν χρόνια. Την ώρα που η τραγουδίστρια χορεύει παρέα με τους χορευετές της, ο κόσμος γύρο της καταρρέει, ενώ κομήτες φαίνονται να πέφτουν στη Γη.
Το "Till The End" είναι το δεύτερο single από το νέο της Album "Femme Fatale" που κυκλοφόρησε πριν από τέσσερις εβδομάδες και κατάφερε να μπει στην πρώτη δεκάδα των αμερικανικών chart μέσα σε ελάχιστες ημέρες. 

.: Πατέρας και γιός, μαζί στο Cinema...

Ο γνωστός ηθοποιός Will Smith και ο γιός του Jaden θα συνεργαστούν σε μια νέα ταινία, επιστημονικής φαντασίας, σκηνοθέτης της οποίας είναι ο Μ.Night Shyamalan.
Ο τίτλος της ταινίας δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός, ενώ σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου, η υπόθεση της θα διαδραματίζεται στον 31ο αιώνα, όπου ένα νεαρό παιδί ταξιδεύει στην εγκαταλελειμμένη και συχνά τρομακτική Γη για να σώσει το εαυτό του, καθώς και τον πατέρα του μετά τη συντριβή του σκάφους στο οποίο βρισκόταν. Στο ρόλο του πατέρα ο W. Smith (έλα, δεν το πιστεύω;), ενώ στο ρόλο του γιού ο J.Smith (σώπα). Πατέρας και γιός συνεργάζονται για δεύτερη φορά στον κινηματογράφο. Πριν λίγα χρόνια, είχαν συμπρωταγωνιστήσει και στην ταινία "Το Κυνήγι της Ευτυχίας".


.: Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Rihanna...
Keywords
Τυχαία Θέματα