"Gossip 2go!" ... και φύγαμε 04.05.2011

18:36 4/5/2011 - Πηγή: TVNea
Tετάρτησήμερα και το Gossip 2go! επέστρεψε δυναμικά! Ένα Gossip, γεμάτο νέα,αποκαλύψεις και εξελίξεις που θα συζητηθούν. Ειδησεις που θα κάνουναίσθηση. Και όλα αυτά, μόνο με ένα κλίκ. Τι λες, πάμε;

                                                                                                 Για να τα δείς, κάνε κλικ παρακάτω....

.: Ο James Bond
στην Ινδία;

ΟΠράκτορας 007 επιστρέφει. Επιστρέφει και μάλιστα πολύ δυναμικά. Ταγυρίσματα δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη, ωστόσο αυτή τη φορά ο Jabes Bondδε θα βρεθεί μόνο στα στούντιο του Hollywood, αλλά κάποια από ταγυρίσματα της ταινίας  “Bond 23”θα γίνουν στην Ινδία.Ο σκηνοθέτης της τανίας Sam Mendes και οπαραγωγός της ταινίαςεπισκέφθηκαν την Βομβάη, ενώ τα γυρίσματα θα γίνουν στην Βομβάη και την Γκόα την περίοδο τωνμουσώνων.Δεν είναι η πρώτη φορά που ο James Bond θα βρεθεί στην Ινδία. Το1983 το “Octopussy”, με τον Roger Moore στον ρόλο τουβρετανού υπερπράκτορα, είχε γυριστεί επίσης στην Ινδία! Η νέα ταινία αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσεςτο 2012.

.: Απρόσεκτη Kate...Αποκαλυπτικόείναι το παρελθόν της Kate Middleton, όσον αφορά τον... εσωτερικό τηςκόσμο.Ο λόγος για τις αποκαλυπτικές πόζες που έχει χαρίσει άθελα τηςστονφακό των paparazzi το νέο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.Η κάτα τ’ άλλα πάντοτε χαμογελαστή Katherine, όπως αποκαλείται πλέον,υπήρξε ιδιαίτερα απρόσεκτη σε διάφορες εξόδους της, με αποτέλεσμαδιάφορα αποκαλυπτικά ενσταντανέ, για τα οποία δεν θα είναι ιδιαίτεραπερήφανη στο νέο ρόλο που καλείται να αντεπεξέλθει. (real.gr)
.: Big Brother 11!


TηνΚυριακή που μας πέρασε, μέσα από τη συχνότητα του RTL2 έγινε η πρεμιέρατου ενδέκατου κύκλου Big Brother στη Γερμανία! Ο τίτλος του BigBrother-The Secret, μας θύμισε από την αρχή το αντίστοιχο Secret Storyτης Γαλίας και στη συνέχεια ποδείχτηκε πως πέσαμε μέσα. 15 παίκτες μεένα μυστικό ο καθένας. Μυστικά που προσπαθούν να κρύψουν καλά από τουςσυγκατοίκους τους. Όποιος ανακαλύψει το μυστικό που κρύβει ένας άλλοπαικτής και το ανακοινώση στον Big Brother, τότε πέρνει το εισητήριογια τον τελικό. Όλα αυτά βέβαια μόνο αν η αποκάλυψη του μυστικού είναισωστή. Αν ο παίκτης κάνει λάθος και ανακοιθνώσει στον Big Brother έναμυστικό κάποιού παίκτε που δεν υπάρχει, τότε αυτομάτως είναι υποψήφιοςπρος αποχώρηση. Ένα αρκετά ενδιαφέρον concept που βρήκε αμέσως αποδοχήαπο το γερμανικό κοινό. Για να δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια...


------------Kαι κάπου εδώ, φτάσαμε στο τέλος του αποψινού Gossip 2go! Μη ξεχνάτε,  και την επόμενη Τετάρτη  έχει Gossip!!
Να περνάτε όλοι καλά! 


Ταξίδης Γιαννης
Keywords
Τυχαία Θέματα