Gisele: Ξέσπασε σε κλάματα στη τελευταία της πασαρέλα

20:16 16/4/2015 - Πηγή: TVNea

Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της η Gisele στη τελευταία της πασαρέλα στο Σάο Πάολο, από όπου είχε αρχίσει την καριέρα της πριν από 20 χρόνια.
Η πανέμορφη καλλονή άνοιξε και έκλεισε το ντεφιλέ του οίκου μόδας Colcci κατά την τρίτη ημέρα της εβδομάδας μόδας που διεξάγεται στη βραζιλιάνικη μεγαλούπολη και περπάτησε για τελευταία φορά στη πασαρέλα.

Μετά την επίδειξη της καλοκαιρινής συλλογής για το 2016 της Colcci, ήρθε η σειρά του αποχαιρετισμού, με την ίδια να φεύγει από τη σκηνή σκουπίζοντας τα δάκρυά της, ενώ το κοινό χειροκροτούσε όρθιο.

Στο
πλευρό της ήταν όλοι οι αγαπημένοι της άνθρωποι, αφού στη πρώτη σειρά κάθονταν οι γονείς της, οι αδελφές της αλλά και ο σύζυγός της, Tom Brady.

Mάλιστα, ο ίδιος μετά το τέλος της επίδειξης ανέβασε ένα συγκινητικό μήνυμα στη προσωπική του σελίδα στο Facebook.

«Με εμπνέεις καθημερινά ώστε να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Είμαι πολύ περήφανος για σένα και για ο,τι έχεις καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια στο μόντελινγκ. Ποτέ μου δεν συνάντησα κάποιον με τόσο μεγάλη θέληση να πετύχει και αποφασιστικότητα να ξεπερνά όλα τα εμπόδια που στέκονται στον δρόμο του. Ποτέ δεν σταματάς να με εκπλήσσεις. Κανείς δεν αγαπά την ζωή περισσότερο από εσένα και η ομορφιά σου είναι πολύ βαθύτερη από αυτό που μπορούν να δουν τα μάτια! Ανυπομονώ να δω τι ετοιμάζεις για το μέλλον. Σε αγαπώ! Τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα!» , ήταν τα λόγια του.
faysbook.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα