FATMAGUL-ΠΡΟΔΟΣΙΑ:ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ

16:17 18/9/2013 - Πηγή: TVNea
(MEGA:18.50) ΑΛΛΟΣ ένας τοίχος γκρεμίζεται ανάμεσα στη Φατμαγκιούλ και τον Κερίμ, μετά το τρυφερό φιλί που αντάλλαξαν στο σπίτι στο δάσος. Ο Μουσταφά προσπαθεί να κερδίσει την ελευθερία του από τους Γιασαράν, αλλά δέχεται μια μεγάλη ήττα από το χτύπημα του Ερντογάν. Η ένταση μεταξύ του Ρεσάτ και του Ερντογάν όσο πάει και μεγαλώνει. Ο Ερντογάν σκέφτεται ότι για να σωθεί θα πρέπει να βρει έναν τρόπο να κάνει τη Φατμαγκιούλ να παραιτηθεί μόνη της από τη δίκη.

(STAR:18.45) Η ΧΑΣΕΦΕ διοργανώνει ένα οικογενειακό γεύμα με πρόθεση να ενώσει όλη την οικογένεια, αλλά στην πορεία τα πράγματα παίρνουν
εντελώς διαφορετική τροπή. Η ερωτική επιστολή που η Καρολίν έγραψε στον Αλί αποκαλύπτεται μπροστά σε όλους, όταν ο μικρός Οσμάν φέρνει στο τραπέζι τις ζωγραφιές του, πίσω από τις οποίες είναι γραμμένο το ραβασάκι. Μετά το σοκ της αποκάλυψης, η Μπερίν επιτίθεται φραστικά στον πατέρα της, ο οποίος βγαίνει εκτός εαυτού και πυροδοτεί ένα κύμα βίας, που διαπερνά όλη την οικογένεια. Ο Αλί φεύγει από το σπίτι και αναζητά καταφύγιο στο πλοίο. Αλλά η τραυματική αυτή εμπειρία θα στιγματίσει περισσότερο τον Οσμάν, ο οποίος πιστεύει ότι ο ίδιος είναι η αιίτα για την οποίαν προκλήθηκε τόση βία.
Keywords
Τυχαία Θέματα