Eurovision 2013: Η Ελλάδα ανεβαίνει στα στοιχήματα! - ποια η κατάταξη αυτή την ώρα;

17:47 8/5/2013 - Πηγή: TVNea
Βρισκόμαστε μία εβδομάδα πριν τη διεξαγωγή του Β' Ημιτελικού της Eurovision, στον οποίο διαγωνίζεται και η Ελλάδα και τα γραφεία στοιχημάτων παίρνουν πλέον φωτιά όσο πλησιάζουν οι κρίσιμες ημέρες. Τα φαβορί και τα outsiders έχουν πλέον ξεκαθαρίσει και κάθε χώρα παίρνει σιγά-σιγά μία οριστική θέση στον πίνακα των προγνωστικών.

Η Ελλάδα και το "Alcohol
is Free", έπειτα από μία περίοδο που κόλλησε ανάμεσα στη 15η-17η θέση, ανεβαίνει πλέον αισθητά και παίρνει φόρα! Χθες, οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας πλασάρονταν στην 11η θέση, ενώ σήμερα φιγουράρουν στη 12η. Φαβορί για την πρωτιά παραμένουν η Δανία, η Ουκρανία, η Νορβηγία, η Ρωσία και η Ιταλία, γεγονός που μας προϊδεάζει πως πάλι θα έχουμε μάχη ανάμεσα στις βόρειες (Δανία-Νορβηγία) και ανατολικές (Ουκρανία-Ρωσία) χώρες, ενώ ακολουθούν η Γερμανία, η Γεωργία και η Σουηδία. Τα απόλυτα outsiders της φετινής διοργάνωσης είναι η Ισλανδία, η Λιθουανία, τα Σκόπια, η Αλβανία και η Λετονία, χωρίς βέβαια να μπορεί κανείς να μιλήσει με σιγουριά (Eurovision είναι αυτή!).

Από τους δύο ημιτελικούς φαίνεται πως προκρίνονται ξεκάθαρα (εκτός από τα φαβορί που προανέφερα) η Ολλανδία, η Σερβία, η Λευκορωσία, η Ελλάδα, το Σαν Μαρίνο και η Μάλτα, ενώ δύσκολα είναι τα πράγματα για την Κύπρο που πλασάρεται στη 14η θέση του Α' Ημιτελικού.

Υπενθυμίζουμε πως το πρόγραμμα της Eurovision έχει ως εξής:
Τρίτη 14 Μαΐου - A' Ημιτελικός (διαγωνίζεται η Κύπρος)
Πέμπτη 16 Μαΐου - Β' Ημιτελικός (διαγωνίζεται η Ελλάδα)
Σάββατο 18 Μαΐου - Μεγάλος Τελικός
Keywords
Τυχαία Θέματα