Eurovision | οι 10 χώρες του Β' Ημιτελικού που προκρίνονται από τα στοιχήματα!

17:31 8/5/2014 - Πηγή: TVNea
Απόψε στις 22:00 ώρα Ελλάδος οι Freaky Fortune feat. Riskykidd δίνουν τη δική τους μάχη στην Ευρώπη, προκειμένου η χώρα μας να καταφέρει να είναι μεταξύ των 10 εκείνων χωρών, που θα προκριθούν στον Μεγάλο Τελικό της Eurovision.

15 χώρες με 15 καλλιτέχνες και αντίστοιχα κομμάτια θα δώσουν το παρόν στη σκηνή της Κοπενχάγης, στην προσπάθειά τους να πάρουν το κοινό με το μέρος τους και να εξασφαλίσουν την ψήφο της Ευρώπης. Ωστόσο, μόλις 10 από αυτές θα τα καταφέρουν.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από τα γραφεία
στοιχημάτων και μετά τα πλάνα από τις τελευταίες πρόβες, που δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα, η πρώτη δεκάδα των κρατών, τα οποία θα ακούσουν το όνομά τους να ανακοινώνεται απόψε είναι:

1. Ελλάδα
2. Νορβηγία
3. Ρουμανία
4. Αυστρία
5. Μάλτα
6. Ισραήλ
7. Φινλανδία
8. Ελβετία
9. Πολωνία
10. Ιρλανδία

Σκληρή μάχη για την πρόκριση θα δώσουν τόσο η Σλοβενία όσο και η Λευκορωσία, ενώ καμία ελπίδα φαίνεται πως δεν έχουν η Λιθουανία, τα Σκόπια και η Γεωργία. Αντιθέτως, η Ελλάδα όχι μόνο ανέβηκε στην κορυφή του Β' Ημιτελικού, αναφορικά με το ενδεχόμενο πρόκρισης, αλλά αύξησε τη δυναμική της και στον Μεγάλο Τελικό, όπου δίνεται αυτή τη στιγμή στην 11η θέση.
Keywords
Τυχαία Θέματα