EuroneaDaily:Η Αλβανίδα εκπρόσωπος στη χώρα μας(+latest news)

18:35 30/3/2011 - Πηγή: TVNea
Καθημερινά στις 18.00 στο TVNEAΗ εκπρόσωπος της Αλβανίας Aurela Gace επισκέφθηκε τη χώρα μας,στα πλαίσια του promo tour που έχει ξεκινήσει.Χθες εμφανίστηκε στο κλείσιμο της εκπομπής  'Κους Κους',ενώ έδωσε και μια συνέντευξη στη 'Ραδιοτηλεόραση'.Aν και οι bookers φέρνουν την Aurela στην 30η θέση,στα polls των fans βρίσκεται ιδιαίτερα ψηλά.
Μεγάλη διάκριση για τη νικήτρια της Eurovision και εκ νέου εκπρόσωπο της Γερμανίας Lena Mayer.H 20χρονη κέρδισε το βραβείο 'Γυναίκα καλλιτέχνης
της χρονιάς' στα Echo Music Awards, τα μεγαλύτερα βραβεία της Γερμανικής μουσικής βιομηχανίας.Είναι η 2η νεότερη τραγουδίστρια που λαμβάνει το βραβείο,αλλά η 1η που κερδίζει μετά την περσινή της νίκη ως πρωτοεμφανιζόμενη! Το ημερήσιο 'χρηματιστήριο': 

H ελληνική συμμετοχή ανέβηκε μία θέση,και βρίσκεται στην 24η.Σε 7 μεγάλα polls έχουμε τη Γαλλία και την Ουγγαρία να προηγούνται σε 3 η καθεμιά.Σε ένα,προπορεύεται η Εσθονία.

Και μην ξεχνάς , καθημερινή ενημέρωση για το θέμα ΕUROVISIOΝ 2011 εδώ στο Tv nea μέσα από την καθημερινή και νέα στήλη  Εuronea Daily με ολόκληρη την ομάδα του Tv nea, τους ανταποκριτές μας στην Γερμανία και τον Τάσο Ριζόπουλο. 
 
Keywords
Τυχαία Θέματα