EuroneaDaily: Η πρόβα της Lena

14:00 8/5/2011 - Πηγή: TVNea
Ζωντανά από Γερμανία!

Οι μέρες περνάνε και οι πρόβες των φετινών συμμετοχών συνεχίζονται κανονικά. Μετά από τις χώρες του πρώτου και του δεύτερου ημιτέλικου, σειρά είχαν οι Big 5!
Έτσι στη σκηνή ανέβηκε και η νεαρή Lena, η μεγάλη νικήτρια της περσινής Eurovision για να τραγουδήσει το "Taken by a stranger ". Ποιά η γνώμη που κυριαρχεί στη Γερμανία; Πως είδαν την πρόβα της περσινής νικήτριας οι θαυμαστές
του θεσμού; Πως την είδαν στη Γερμανία;
Γενικά μπορούμε να πούμε, πως το κλίμα είναι...

αρκετά θετικό για τη Lena. Για την ακρίβεια, το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό. Η πρόβα της Lena πήγε πάρα πολύ καλά. Τόσο σκηνικά, όσο και ενδυματολογικά αλλα και φωνητικά η πρόβα της Γερμανίας ήταν άρτια. Οι θαυμαστές του θεσμού έμειναν πολύ ικανοποιημένοι  απο τη Lena και πιστεύευουν πως το τραγούδι έχει πολλές πιθανότητες να πάει καλά!
Ειδικά τα σχόλια που αφορούν την ερμηνεία της τραγουδίστριας είναι ιδιαίτερα κολακευτικά!
Η εμφάνιση της Lena είναι αρκετά εντυπωσιακή. Μη φανταστείτε οτι θα βγούν φρου φρού και αρώμματα, ωστόσο οι χορευτές με τις ασημένιες φόρμες και τα μπλέ γοβάκια της τραγουδίστριας κάνουν τη διαφορά. Η προσωπική μου γνώμη ειναι οτι η πρόβα κύλησε πάρα πολύ καλά! Η Lena ξέρει πως να κερδίζει τις εντυπώσεις και αυτό το καταλάβαμε όλοι στη συνέντευξη τύπου, όπου και μύρασε σε όλους τους παρευρισκώμενους μηλόπιτα! Το τραγούδι το θεωρώ καταπληκτικό, πολύ ιδιιαίτερο και με ένα ρυθμό που είναι μαγευτικός. Είμαι σίγουρος πως θα πάει πολύ καλά!

Ταξίδης Γιάννης από Γερμανία!

Keywords
Τυχαία Θέματα