Chef με φουλ γκάζια και αυτή την εβδομάδα!

17:00 3/2/2013 - Πηγή: TVNea
Ηκαθημερινή εκπομπή του ΣΚΑΪ “Chef στον αέρα” καθημερινά μεανανεωμένη κουζίνα και την Ελένη Ψυχούλη ορεξάτη όσο ποτέ, με τους καλεσμένους της να παρουσιάζουν εύκολες, γρήγορες καιοικονομικές συνταγές από Δευτέρα έως καιΠαρασκευή στις 17.50.

Περισσότερες συνταγές, περισσότερεςγνώμες, περισσότερη νοστιμιά και δεκάδες ιδέες για την καθημερινή μαςμαγειρική.
Κάθεμέρα το τετράδιο συνταγών ανανεώνεται με τρεις ή και τέσσερις συνταγές πουγίνονται με προσιτά υλικά, απλές διαδικασίες και σίγουρη επιτυχία! Συνταγές πουκαλύπτουν όλες τις ημέρες και ώρες, για καθημερινές αλλά και για πιο ειδικέςπεριστάσεις.

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου ετοιμάζουν συνταγές με μπακαλιάρο με τον ιδιοκτήτηεστιατορίου και executive Chef, Πάνο Σταμούλη! Μπακαλιάρο μπραντάδα μεφασολάκια σαλάτα και μπακαλιάρο με πράσα και μουστάρδα. Μην ξοδεύεσαι καιφτιάξε ένα συνοδευτικό που φτιάχνεται πανεύκολα: καρότα στη λαδόκολλα!
Την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου ετοιμάζουν συνταγέςγια πίτες από την Κεφαλλονιά! Η μαγείρισσαΒίκη Βαλλάτου έρχεται από το όμορφο νησί της και φτιάχνει κρεατόπιτα καιπίτα με χόρτα και σουπιές! Η Ελένη την κερνάει γλυκό τόστ με μπανάνα καικανέλα!
Την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου στο Chef στον αέρα δυο φίλοι Chef, ο Στέφανο Ρόσσι και ο Αλέξανδρος Χούσος, φτιάχνουν πιάτα με κρέας μεμυρωδικά: μοσχάρι με ελληνικό προσούτο και κοτόπουλο σαν κοντοσούβλι. Ο Στέφανοφτιάχνει στα γρήγορα μια γλυκιά κρέμα μασκαρπόνε!
Την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου στην κουζίνα του Chef στον αέρα φτιάχνουνλαχταριστά γλυκά με ελαιόλαδο! Ο pastryChef Δημήτρης Οικονομίδης ετοιμάζει κέικ σοκολάτας με εύκολη καραμέλα καιμιλφέιγ με κρέμα ελαιολάδου! Η Ελένη μαγειρεύει πέννες με πέστο φιστικιού στηνστήλη «μακαρονάδα, αγάπη μου»!
Την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου στο Chef στον αέρα η Ρένα Αλεξίου έρχεται από το Πήλιο και φτιάχνεισυνταγές για κρέας φουρνιστό! Μοσχάρι με πατάτες στο φούρνο και τρίαδιαφορετικά κρέατα στο παραδοσιακό σταμνάκι! Η Ρένα μαθαίνει τη εύκολη εκδοχήτης σπεσιαλιτέ της: εκμέκ καταϊφι στο σπίτι!
MHN ΧΑΣΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ "TV NEA"! H ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ (ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ, ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ ΚΤΛ) ΡΕΝΑ ΡΙΓΓΑ ΜΙΛΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ "TALK" ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΦ' ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ! ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ "ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ"; ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ; ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ "MASTER CHEF" & "DANCING";
Keywords
Τυχαία Θέματα