Celebrity Game Night: κατάφερε να καθηλώσει τους τηλεθεατές;

17:47 2/5/2014 - Πηγή: TVNea
Μία από τις αγαπημένες και πλέον χαλαρές τηλεοπτικές μας συνήθειες αναδεικνύεται χρόνο με το χρόνο το "Celebrity Game Night", με παρουσιάστρια τη Σμαράγδα Καρύδη. Η εταιρεία παραγωγής κατάφερε να προσαρμόσει με επιτυχία το αμερικανόφερτο concept στα "καθ' ημάς", με την ξανθιά ηθοποιό να δίνει τον καλύτερό της εαυτό στο ρόλο της παρουσιάστριας.

Με μέσο όρο τηλεθέασης 26,6% επί του γενικού κοινού και 28,6% στις νεανικές ηλικίες 15-44, το νέο late-night τηλεπαιχνίδι
του Μεγάλου Καναλιού κατόρθωσε να σκαρφαλώσει και χθες στην κορυφή της ζώνης του στους πίνακες της Agb, με ποσοστά που άγγιξαν σε τέταρτο και το 35%.

Η Σμαράγδα Καρύδη, άνετη, ετοιμόλογη και χωρίς το άγχος να αποδείξει πως είναι μία ατσαλάκωτη και αψεγάδιαστη παρουσιάστρια, έκανε... παιχνίδι με τους καλεσμένους της, προσφέροντας στους τηλεθεατές για ακόμη ένα βράδυ Πέμπτης την καλύτερη δυνατή ψυχαγωγική παρέα. Το ωραίο αποτέλεσμα σε συνδυασμό με τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης δίνουν τροφή στις φήμες των τελευταίων 24ωρων πως το "Celebrity Game Night" έχει ήδη πάρει το πράσινο φως για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, μολονότι έχουν προβληθεί μόλις 4 επεισόδιά του. Με το καλό, Σμαράγδα μου, με το καλό!
Keywords
Τυχαία Θέματα