BouBaStick -Χάσαμε τη "χρυσή κοπέλα"...Στοπ.

18:04 1/10/2012 - Πηγή: TVNea

Ειρήνη, αγνοείται
Πριν τέσσερις περίπου μήνες, ο Νίκος Μουτσινάς δήλωνε κατηγορηματικάότι η ομάδα του «Δέστε τους» ανανέωσε το συμβόλαιό της για τη νέα τηλεοπτικήσεζόν, προκειμένου να συνεχίσει με την ίδια σύνθεση να χαρίζει γέλιο και χαρά στουςτηλεθεατές οι οποίοι πέρυσι τους εμπιστεύτηκαν για τη ψυχαγωγία τους αναδεικνύοντας τους «βασιλιάδες» του απογεύματος στους πίνακες τηλεθέασης. Ωστόσο, στηνπρεμιέρα της εκπομπής την περασμένη Τρίτη πέρα από τις αλλαγές στο σκηνικό και τιςόποιες προσθήκες στις δημοφιλείς στήλες
της, υπέπεσε στην αντίληψή μας μίααπώλεια… και δεν αναφερόμαστε φυσικά στον Λέλο τον Κούνελο, αλλά στην ΕιρήνηΓκανιάτσου, η οποία αναμφισβήτητα κατάφερε πέρυσι να κλέψει τις εντυπώσεις σταδύο λεπτά της εμφάνισής της στην εκπομπή, αποκτώντας μάλιστα χιλιάδεςθαυμαστές.
Και ενώ περιμέναμε τη συμπαθή δημοσιογράφο να εμφανιστεί στηναπονομή της «Χρυσής τηλεόρασης» εντυπωσιακά και θεαματικά όπως μας είχε συνηθίσειτην περασμένη χρονιά, μείναμε με το… τηλεκοντρόλ στο χέρι. Η Ειρήνη δεν εμφανίστηκεποτέ και αντί να ακουστεί μία σειρήνα, να πέσει ένα amber alert μεσχετικό τηλέφωνο, ή να ακουστούν εκκλήσεις για βοήθεια αναζήτησής της, κανείςμπροστά από τις κάμερες δεν έδειξε σαστισμένος, πανικόβλητος ή αγχωμένος. Κανείςδεν βγήκε με τηλεβόα να τη ψάξει. Κανείς δεν αναρωτήθηκε αν έχουν ξεχάσει κάτιπαραπίσω. Η ροή της εκπομπής συνεχίστηκε κανονικά, χωρίς να ακουστεί από ταχείλη κάποιου για ποιον λόγο η Ειρήνη δεν εμφανίστηκε ποτέ στο πλατό.
Από την άλλη,τα αναπάντητα ερωτηματικά στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης άρχισαν ναπληθαίνουν και να μονοπωλούν το ενδιαφέρον. «Πού πήγε η Ειρήνη, οέο»; Μήπωςτελικά η ταυτόχρονη απουσία της Ειρήνης και του Λέλου του κούνελου δεν είναιτυχαία; Μήπως η Ειρήνη έπεσε σαν άλλη «Αλίκη» μέσα στο βαθύ λαγούμι και βρήκε εκείτον Λέλο, ο οποίος την οδήγησε στην Κόκκινη βασίλισσα για να νικηθεί από τονστρατό της; Πώς προέκυψε όμως η πτώση αυτή μέσα στο τηλεοπτικό λαγούμι του ALPHA; Η ανερχόμενη παρουσιάστρια,η οποία το καλοκαίρι παρουσίαζε μαζί με τον Γιώργο Δάσκαλο τη ραδιοφωνικήεκπομπή «Τα Αλφάδια» στον Alpha 98,9, έπεσε μόνη της ή κάποιος εμπλεκόμενοςέβαλε το χέρι του για να βοηθήσει στην κατρακύλα; Όπως και να ‘χει, οιπαρουσιαστές της εκπομπής μετά τις υποσχέσεις τους ότι η ομάδα θα επιστρέψεισύσσωμη στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το Σεπτέμβρη όφειλαν να ενημερώσουν γιατίκάποιες φανέλες έμειναν κρεμασμένες στα αποδυτήρια. Και το τοπίο εξακολουθεί ναείναι θολό, διότι δεν έχει διευκρινιστεί μέχρι σήμερα εάν η Ειρήνη Γκανιάτσου παραμένειστην εκπομπή αλλά πίσω από τις κάμερες ή αν έχει φύγει για άλλες πολιτείες… τηλεοπτικές,χωρίς φυσικά να έχει την ευκαιρία να αποχαιρετίσει το κοινό της εκπομπής το οποίοτην αγάπησε και τη στήριξε.
Το λυπηρό είναι ότι την ίδια στιγμή που η ελληνικήτηλεόραση δέχεται ισχυρό πλήγμα-απόρροια της μεγάλης οικονομικής κρίσης της χώραςπου έχει παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά της-εκτός από τα μεγάλα ονόματα των media πουσιγά-σιγά καταπίνονται από το σύστημα, τραβιέται εξίσου το χ
Keywords
Τυχαία Θέματα