BouBaStick - Αποκλειστική συνέντευξη Β. Περρή-Ε. Παπαβασιλείου

18:08 13/7/2012 - Πηγή: TVNea

Καλησπέρα! Αυτή τη φορά το "ΒοuBaStick" βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει την πρώτη συνέντευξη που εξασφάλισε στη στήλη, αφήνοντας τα τηλεοπτικά πρόσωπα, να παρουσιάσουν μόνα τους, το θολό τοπίο της ελληνικής τηλεόρασης. Εμείς θα τα ξαναπούμε με τη μορφή που έχετε μάθει, αγκαλιάσει και αγαπήσει την επόμενη εβδομάδα, ενώ αύριο η στήλη σας επιφυλάσσει μία ακόμη έκπληξη μέσα από μια έκτακτη ανάρτηση. Καλή ανάγνωση!!!!!!

Για τη ρευστότητα του τηλεοπτικού τοπίου,που λόγω των οικονομικών δυσχερειών και των διαρκών «εκπτώσεων»  περνάει από σαράντα κύματα για να καταφέρει νακρατηθεί
«ζωντανή», μίλησαν αποκλειστικά στο Tvnea ο Βαγγέλης Περρής και η Έλενα Παπαβασιλείου στοπλαίσιο των ραδιοφωνικών εκπομπών τους από το Sfera 102.2, οιοποίες μεταδόθηκαν την τελευταία εβδομάδα ζωντανά από τη Σύρο. Οι δύοπαρουσιαστές αναφέρθηκαν στα κουτσουρεμένα budget, επισήμαναν τηνεπιτακτική ανάγκη για τηλεοπτική «φρεσκαδούρα», αλλά και εξέτασαν το ενδεχόμενογια μία συνεργασία, αυτή τη φορά επί της μικρής οθόνης, με την ΈλεναΠαπαβασιλείου στο τιμόνι της εκπομπής και το Βαγγέλη Περρή, υπεύθυνο για τηνοργάνωσή της. Παράλληλα ο κ. Περρής δε δίστασε να εκφράσει την αντίρρησή τουπάνω στον τρόπο με τον οποίο αξιοποιήθηκε η Έλενα Παπαβασιλείου φέτος στο «Μεςστην καλή χαρά», δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι εντυπωσιακό σ’ αυτή τηνεποχή να έχεις κανόνια στη διάθεσή σου και να μην τα εκμεταλλεύεσαι».  

"Η Έλενα είναι ένα μεγάλο και βαρύ «όπλο». Και φυσικά, δεν έχω αυτή την άποψη επειδή είμαστε συνεργάτες. Το να το έχεις στο τέλος του διαδρόμου και να και την βλέπω μόνο μέσα απ’ τον καθρέφτη, ή να αναφέρονται μόνο οι καλεσμένοι νομίζω ότι δεν ήταν έξυπνη κίνηση από πλευράς οργάνωσης εκπομπής".

Διαβάστε περισσότερα>>http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα